Ελλαδα

Ελεύθερος ο 13χρονος οδηγός του τζετ σκι στη Μύκονο

Τραυμάτισε 15χρονη λουόμενη η οποία μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για τις πρώτες βοήθειες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ελεύθερος ο 13χρονος οδηγός του τζετ σκι στη Μύκονο που τραυμάτισε 15χρονη - Με προφορική εντολή του Εισαγγελέα, λόγω ανηλικότητας.

Να αφεθεί ελεύθερος ο 13χρονος οδηγός του τζετ σκι στη Μύκονο που τραυμάτισε 15χρονη ζήτησε ο εισαγγελέας, με προφορική εντολή λόγω ανηλικότητας.

Το ατύχημα με το τζετ σκι στη Μύκονο σημειώθηκε τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020. Ο 13χρονος αλλοδαπός οδηγός συνελήφθη και προσήχθη στο Λιμεναρχείο Μυκόνου.

Όπως έγινε γνωστό, το τζετ σκι που οδηγούσε, συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με θαλάσσιο «καναπέ», όπου επέβαιναν τέσσερα άτομα μεταξύ των οποίων και μια 15χρονη αλλοδαπή. Το ατύχημα σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή Πλατύς Γιαλός. Η 15χρονη τραυματίστηκε στο πόδι και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική για τις πρώτες βοήθειες.

Ο 13χρονος οδηγός του τζετ σκι στη Μύκονο οδηγήθηκε στο Λιμεναρχείο του νησιού μαζί με τον πατέρα του προκειμένου να καταθέσει για το συμβάν. Αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία και τακτική δικάσιμος για το ατύχημα με το τζετ σκι στη Μύκονο.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ