- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».
Εντονο μποτιλιάρισμα παρατηρείται αυτή την ώρα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισού από το ύψος της Λυκόβρυσης έως την Ιερά Οδό και πολύ αυξημένη κίνηση στην άνοδο από ΚΤΕΛ έως Νέα Φιλαδέλφεια.
Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στην άνοδο της Καλλιρρόης, στην άνοδο της Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης και στην Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.
Καθυστερήσεις στην κάθοδο της Κηφισίας στο ύψος του κτήματος Συγγρού και από Φάρο Ψυχικού μέχρι Πανόρμου αλλά και στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος του Χολαργού και από την Κατεχάκη μέχρι την Φειδιππίδου. Επίσης στην Κατεχάκη από 251 ΓΝΑ έως τη Μεσογείων.
Δυσκολίες στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας μέχρι το Χίλτον, στην Αμαλίας και την Πανεπιστημίου.
Έντονα τα προβλήματα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς τον Πειραιά από την Λεωφόρο Αλίμου έως την Λεωφόρο Αμφιθέας.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.