Ελλαδα

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μας συστήνει τον υπέροχο Τσέχωφ (video)

Ένα πανέμορφο XL κουτάβι που χρειάζεται τη βοήθεια μας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Γιαννόπουλος και Τσέχωφ
Γιώργος Γιαννόπουλος και Τσέχωφ

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος και η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης μας μιλούν για τον Τσέχωφ, έναν πανέμορφο σκύλο που χρειάζεται τη βοήθεια μας

Ο Τσέχωφ είναι ένας πανέμορφος αδέσποτος σκύλος, που από από τα τέλη του 2019 βρίσκεται στις αγκαλιές της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης.

Υποφέρει όμως από ένα πρόβλημα υγείας, ο Γιώργος Γιαννόπουλος μας συστήνει τον φίλο του και ζητάει τη βοήθεια όποιου μπορεί για το χειρουργείο που χρειάζεται:

Κάτι παίζει με τον Τσέχωφ...

«XL σε όλα του... Πληθωρικότατος στα παιχνίδια, τα χάδια, τις αγκαλιές, την αγάπη του. Ένας σκύλος που γεμίζει την αγκαλιά μας όταν προσπαθεί να κουρνιάσει μέσα της, γιατί παρά το μέγεθός του δεν είναι παρά ένα κουταβάκι, όπως όλα. Ένα κουταβάκι, με βαριά δυσπλασία και στα δύο ισχία. Με μοναδικό τρόπο να αποκτήσει ποιότητα ζωής χωρίς ανυπόφορους πόνους ένα χειρουργείο που λέγεται «Τριπλή Πυελική» με αστρονομικό κόστος για τις δικές μας οικονομικές δυνάμεις. Όμως, δεν έχουμε παρά μια μόνο επιλογή: Να τον βοηθήσουμε !!! Κι ό,τι δεν μπορούν να κάνουν λίγοι με πολλή προσπάθεια, μπορούν να κάνουν πολλοί με λίγη. Πρέπει να τα καταφέρουμε !!! Μάθε πως μπορείς να βοηθήσεις στον παρακάτω σύνδεσμο»:

https://www.zeil.gr/index.php/el/blog/kati-paizei-me-ton-tsexof

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ