- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Φωτιά - Λαύριο: Εκκενώνονται προληπτικά οικισμοί και κατασκήνωση
Eνισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Την προληπτική εκκένωση τεσσάρων οικισμών στο δήμο Λαυρεωτικής, όπου μαίνεται πυρκαγιά, ζήτησε ο επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων.
Για προληπτικούς λόγους, λόγω της πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη στο Λαύριο, η Πυροσβεστική εισηγήθηκε την απομάκρυνση κατοίκων από τέσσερις περιοχές και ειδικότερα της Αγριλέζας, της Καμάριζας, του Αγίου Γερασίμου και του Σουνίου. Για προληπτικούς λόγους επίσης, η Πυροσβεστική εισηγήθηκε, πριν από λίγο και την απομάκρυνση περίπου 600 παιδιών από κατασκήνωση. Στο σημείο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να συντονίσει από κοντά το επιχειρησιακό σχέδιο κατάσβεσης.
Παράλληλα, ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή Πούντα- Ζέζα, όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά το μεσημέρι. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση, αυτή την ώρα επιχειρούν 49 πυροσβέστες με 19 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος συντρέχουν δύο αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.