Ελλαδα

Αυτός είναι ο δάσκαλος στην Ερέτρια που συνελήφθη για αποπλάνηση

Σύμφωνα με τη δικογραφία είχε συνάψει ερωτική σχέση με 14χρονη μαθήτρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 51χρονος δάσκαλος στην Ερέτρια που συνελήφθη για την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας
Ο 51χρονος δάσκαλος στην Ερέτρια που συνελήφθη για την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας/© astynomia.gr

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες από τον δάσκαλο στην Ερέτρια που συνελήφθη για αποπλάνηση 14χρονης μαθήτριας.

Δημοσιεύτηκαν από την ΕΛ.ΑΣ τα στοιχεία και οι φωτογραφίες για τον δάσκαλο από την Ερέτρια που συνελήφθη για αποπλάνηση 14χρονης μαθήτριας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 51χρονος δάσκαλος από την Ερέτρια είχε συλληφθεί, την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του με την 14χρονη μαθήτρια. Κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνα γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

«Δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Ευβοίας, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του δασκάλου, ο οποίος συνελήφθη στις 7 Ιουλίου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Και προστίθεται: «Πρόκειται για τον: ΜΠΟΥΡΔΑΡΑ Γεώργιο του Πέτρου και της Μαρίας, γεννηθείς στις 07-12-1969 στην Πάφο Κύπρου».

Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη, και που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 51χρονος δάσκαλος στην Ερέτρια συνελήφθη την ώρα που βρισκόταν σε αυτοκίνητο με την 14χρονη μαθήτρια

«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών (3) μηνών, από 10-07-2020 έως και 10-10-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

» Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22210 - 24574 και 22210 - 37033, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας» καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τις φωτογραφίες από τον δάσκαλο στην Ερέτρια που συνελήφθη για αποπλάνηση 14χρονης μαθήτριας.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ