Ελλαδα

Προφυλακιστέος ο δάσκαλος στην Ερέτρια για αποπλάνηση μαθήτριας

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της Αστυνομίας
Περιπολικό της Αστυνομίας/© EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Προφυλακίστηκε ο δάσκαλος στην Ερέτρια που κατηγορείται για την αποπλάνηση 14χρονης μαθήτριας - Το χρονικό της υπόθεσης.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, κρίθηκε προφυλακιστέος ο δάσκαλος στην Ερέτρια για αποπλάνηση μαθήτριας.

Ο 51χρονος δάσκαλος στην Ερέτρια κατηγορείται για αποπλάνηση μαθήτριας και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στο tvstar.gr, έφτασε στα δικαστήρια της Χαλκίδας, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Ιουλίου 2020. Η ανάκριση κράτησε δύο ώρες περίπου. Γύρω στις 14.30 το μεσημέρι εξήλθε από τα δικαστήρια και με τη συνοδεία των αστυνομικών έφτασε στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας.

Η υπόθεση με τον δάσκαλο στην Ερέτρια που κατηγορείται για την αποπλάνηση 14χρονης μαθήτριας ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο δάσκαλος στην Ερέτρια είχε συνάψει ερωτική σχέση με τη 14χρονη μαθήτρια.

Συνελήφθη επ' αυτοφώρω ο δάσκαλος στην Ερέτρια που κατηγορείται για αποπλάνηση μαθήτριας

Τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Ασφάλεια Χαλκίδας όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΜ, δείχνουν ότι ο 51χρονος δάσκαλος στην Ερέτρια φέρεται να είχε χρόνια ερωτική σχέση με την 14χρονη και συγκεκριμένα από τότε που την είχε μαθήτρια στο δημοτικό.

Μετά την καταγγελία η αστυνομία άρχισε να παρακολουθεί στενά τον εκπαιδευτικό. Τελικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, το βράδυ της Δευτέρας 6 Ιουλίου 2020 ο δάσκαλος φέρεται να συναντήθηκε με τη μαθήτρια. Η σύλληψή του, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε επ' αυτοφώρω, όταν οι δυο τους ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του και είχαν ξεκινήσει τις ερωτικές περιπτύξεις.

Αποπλάνηση μαθήτριας στην Ερέτρια: Μήνυση σε βάρος του δασκάλου κατέθεσε η οικογένεια της ανήλικης

Η οικογένεια της 14χρονης μαθήτριας έχει ήδη καταθέσει μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού, ενώ το κορίτσι αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Η μαθήτρια έχει δώσει κατάθεση, παρουσία παιδοψυχολόγου, στους αστυνομικούς και της παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Ο δάσκαλος στην Ερέτρια που κατηγορείται για αποπλάνηση μαθήτριας και κρίθηκε προφυλακιστέος, είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ