- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Μαζί για το Παιδί: Συλλεκτικά t-shirts για καλό σκοπό
Οκτώ έλληνες καλλιτέχνες στέλνουν το δικό τους μήνυμα «αισιοδοξίας» για να ενισχύσουν την Ένωση
«Together We Create»: Οκτώ έλληνες καλλιτέχνες δημιουργούν συλλεκτικά t-shirts με στόχο να προσφέρουν στο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»
Οκτώ ταλαντούχοι Έλληνες καλλιτέχνες στέλνουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας μέσω της τέχνης τους για να στηρίξουν την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Μοναδικές δημιουργίες που μετουσιώνουν την παιδική αθωότητα σε ένα μήνυμα ελπίδας και χαράς, δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» με στόχο να στηρίξουν το ιδιαίτερο έργο που πραγματοποιεί καθημερινά. Σχέδια αποτυπωμένα σε συλλεκτικά και αριθμημένα t-shirts, τα οποία απευθύνονται σε άντρες, γυναίκες και παιδιά και φέρουν την υπογραφή των εικαστικών: Γιάννη Βαρελά, Κωνσταντίνου Κακανιά, Αλίκης Λαλά, Όλγας Μηλιαρέση, Ραλλού Παναγιώτου, Φίλιππου Φωτιάδη, του φωτογράφου Γιάννη Μπουρνιά και των artistic collective The Callas.
Η Ένωση Μαζί για το Παιδί, σε συνεργασία με τη νεότερη γενιά εθελοντών της, προσκάλεσαν τους οκτώ καλλιτέχνες να αγκαλιάσουν την ενέργεια στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Together We Create». To «Together We Create» είναι μια πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε εν μέσω κορωνοϊού, από νέους ανθρώπους, με στόχο να προσφέρουν στο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Μέσα από εναλλακτικά projects και δημιουργικούς τρόπους συνεργασίας, η πρωτοβουλία «Together we Create» δημιουργεί προστιθέμενη αξία και φέρνει κοντά στην Ένωση εθελοντές που θέλουν να συμβάλλουν στους σκοπούς της με τον δικό τους τρόπο.
Έχοντας εξασφαλίσει την ευγενική χορηγία της εταιρείας KALOGIROU, ως αποκλειστικό κανάλι πώλησης και προώθησης των T-shirts, τα συλλεκτικά T-Shirts τοποθετούνται σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον υψηλής αισθητικής, ανάμεσα σε προϊόντα που αποτελούν σημείο αναφοράς στο χώρο της μόδας. Εξασφαλίστε κι εσείς το δικό σας t-shirt εδώ
Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των συλλεκτικών T-shirts θα διατεθούν για την ενίσχυση οικογενειών που έχουν βρεθεί αντιμέτωπες με σοβαρές οικονομικές δυσκολίες, λόγων των συνθηκών που επικρατούν στην covid-19 εποχή.
#TogetherWeCreate #mazigiatopaidi #supportmazi
Λίγα λόγια για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»
Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996. Πρόκειται για μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Το 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική της προσφορά. www.mazigiatopaidi.gr
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καταστροφές στο οδικό δίκτυο, πλημμυρισμένες περιοχές και εκκενώσεις χωριών
Συνεχίζονται οι θυελλώδεις άνεμοι
Ένας νεκρός, παρασύρθηκε από χείμαρρο - Πότε σταματούν οι βροχές
Οι απίστευτες εικόνες που κατέγραψε η κάμερα
Νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος
Τα μανιασμένα κύματα δεν σταματούσαν να χτυπούν στα βράχια
Το χρονικό της υπόθεσης
Ήταν μία από τις πρώτες αρκούδες στο κέντρο προστασίας
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Άσπρη ημέρα είδαν κάτοικοι και επισκέπτες
Μπροστά ή πίσω οι δείκτες;
«Επαθα μίνι εγκεφαλικό όταν έκανα απεργία πείνας» είπε στην κατάθεσή του στο δικαστήριο
Τι ισχύει για τον Αργοσαρωνικό
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας
Το χρονικό της υπόθεσης
Η ανάρτησή της στο Instagram
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.