Ελλαδα

Αυξάνεται η τουριστική κίνηση - Πόσοι φτάνουν σήμερα στην Ελλάδα

Ουρές χιλιομέτρων στον Προμαχώνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Ελευθέριος Βενιζέλος»
«Ελευθέριος Βενιζέλος» ©EUROKINNISSI/ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Αυξάνεται η τουριστική κίνηση στα αεροδρόμια τα λιμάνια και τις συνοριακές πύλες της χώρας - Σε επιφυλακή οι υγεινομικές αρχές.

Αυξημένη είναι η τουριστική κίνηση στα αεροδρόμια, τα λιμάνια αλλά και τις συνοριακές πύλες της Ελλάδας. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» οι πτήσεις ανέρχονται σήμερα, 4 Ιουλίου, σε 72 ενώ στην Ελλάδα φτάνουν σήμερα περί τις 28.000 επιβάτες. Οι περισσότεροι ταξιδιώτες των διεθνών πτήσεων, φεύγουν απευθείας για τα νησιά της χώρας.

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι υγεινομικές αρχές καθώς αυξάνονται τα εισαγόμενα κρούσματα κορωνοϊού. Στο Ελ. Βενιζέλος υπάρχει κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας με 20 στρατιωτικούς γιατρούς που διενεργεί μοριακά τεστ σε ταξιδιώτες με βάση τα QR Code του καθενός. 

Ουρές χιλιομέτρων στον Προμαχώνα

Πολύ μεγάλες ουρές αυτοκινήτων στον Προμαχώνα, με ταξιδιώτες από τα Βαλκάνια και αλλού που έρχονται για διακοπές στην Ελλάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρώτο τριήμερο του Ιουλίου πέρασαν από το συνοριακό φυλάκιο 66.000 ταξιδιώτες.

Οι ουρές σήμερα έφταναν έως και τα 10 χλμ και αρκετοί ταξιδιώτες ανέφεραν στον ΣΚΑΪ ότι περίμεναν έως και 5 ώρες για να περάσουν στην Ελλάδα.

Στον Προμαχώνα βρίσκεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που διενεργεί τεστ κορωνοϊού στις περιπτώσεις που ενδείκνειται με βάση τον αλγόριθμο. Στην περιοχή θα βρίσκεται σήμερα, Σάββατο και αύριο Κυριακή, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ