Ελλαδα

Κορωνοϊός: 11 θετικά κρούσματα σε 3.611 δείγματα από ταξιδιώτες

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
Ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (EUROKINISSI)

Μεταξύ των 11 κρουσμάτων κορωνοϊού σε ταξιδιώτες υπάρχουν τρεις γυναίκες από τη Σουηδία, τη Σερβία και τη Ρουμανία καθώς και ένα ζευγάρι Ελλήνων

Στα 11 ανέρχονται, σύμφωνα με την πληροφορίες της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, τα νέα κρούσματα κορωνοϊού σε ταξιδιώτες που έφτασαν στην Ελλάδα.

Σημειώνεται πως συνολικά από τα τεστ που έχουν διενεργηθεί από προχθές, 1η Ιουλίου, που «άνοιξε» ο τουρισμός, έχουν ελεγχθεί τα 3.611 δείγματα.

 Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των 11 κρουσμάτων υπάρχουν τρεις γυναίκες από τη Σουηδία, τη Σερβία και τη Ρουμανία καθώς και ένα ζευγάρι Ελλήνων.   Οι αρμόδιες Αρχές βρίσκονται στη διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών τους ενώ οι ασθενείς έχουν μεταφερθεί σε ξενοδοχεία και δωμάτια καραντίνας, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο.  

Υπενθυμίζεται ότι χθες ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ 28 νέα κρούσματα. Αναλυτικά, τα 10 κρούσματα προέρχονται από την Ξάνθη, τα 2 από την Καστοριά, τα 2 από τη Ροδόπη, τα 3 από τη Δράμα, το 1 από την Κοζάνη, τα 2 από τη Λάρισα, το 1 από την Αττική.   Τα υπόλοιπα 7 κρούσματα είναι εισαγόμενα.  

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ