Ελλαδα

10χρονη: Από την πίσω πόρτα στα δικαστήρια η «κοκκινομάλλα»

Αστυνομικοί πραγματοποίησαν επιχείρηση για να αποφύγουν τις κάμερες και τους δημοσιογράφους κατά τη μεταγωγή της κατηγορουμένης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Από την πίσω πόρτα έφτασε στα δικαστήρια η 33χρονη «κοκκινομάλλα» που κατηγορείται για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε πριν από λίγο η 33χρονη «κοκκινομάλλα», που κατηγορείται για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης, για να παρουσιαστεί ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας Ελένης Αναστασίου. 

Η κατηγορούμενη για την αρπαγή της 10χρονης είχε πάρει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης την οδήγησαν από την πίσω πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου, απέναντι από το ΙΚΑ Πύλης Αξιού, για να αποφύγουν τις κάμερες και τους δημοσιογράφους που ανέμεναν την μεταγωγή της κατηγορουμένης.

Αυτή την ώρα βρίσκεται έξω από το γραφείο της ανακρίτρια αναμένοντας τον δικηγόρο της. Νωρίτερα, σύμφωνα με όσα έγραφε ο δικηγόρος της στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, η 33χρονη έχει υποστεί «καθολική ψυχολογική και σωματική κατάρρευση. Έχει κλονιστεί σημαντικά η υγεία της» και σημείωνε πως ενδέχεται να μην ήταν σε θέση να απολογηθεί στην ανακρίτρια για την υπόθεση, όπως είναι προγραμματισμένο να γίνει σήμερα, 22 Ιουνίου.

Πηγή: GRTIMES

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ