- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καταβάλλονται σήμερα 22 Ιουνίου, οι συντάξεις των μισθωτών για τους συνταξιούχους που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
Καταβάλλονται σήμερα, 22 Ιουνίου, οι συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), για τους συνταξιούχους που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9, ενώ, στις 24 Ιουνίου 2020, ημέρα Τετάρτη, για τους συνταξιούχους που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
Όπως έχει ήδη ανακοινώσει ο Ηλεκτρονικός Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), οι συντάξεις των μη μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ), θα καταβληθούν στις 26 Ιουνίου 2020, ημέρα Παρασκευή και οι συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, του τ. ΕΤΑΤ, του τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και της ΔΕΗ, θα καταβληθούν στις 29 Ιουνίου 2020, ημέρα Δευτέρα.
Υπενθυμίζεται ότι το διοικητικό συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε την τροποποίηση του προγράμματος προπληρωμής των συντάξεων του μηνός Ιουλίου 2020 για την ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των συνταξιούχων και την αποφυγή του συνωστισμού στα τραπεζικά καταστήματα και στα ΑΤΜ.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε ποια μαθήματα εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι
Η πρόγνωση για Αττική και άλλες περιοχές της χώρας
Πίνακας και διάγραμμα με τις 8 υψηλότερες θερμοκρασίες την Κυριακή
Το σχέδιο απόδρασης και η άμεση επέμβαση των σωφρονιστικών
Σώζουν άνδρα δευτερόλεπτα πριν πέσει από τον 6ο όροφο
Τον καταζητούσε η Interpol εδώ και 27 χρόνια για τη δολοφονία Έλληνα ομογενή στην Αυστραλία
Εγκατέλειψαν άρον άρον το όχημα
Αυτοψία Τουρνά σε οικισμούς που επλήγησαν από τον Εγκέλαδο
Οι περιοχές με κλειστά σχολεία, τι θα γίνει με τις Πανελλήνιες 2026
Συνελήφθη 43χρονος Τούρκος οδηγός
Τι έδειξαν οι έλεγχοι στα εξεταστικά κέντρα - Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας
Πού εντοπίζονται οι μεγαλύτερες ζημιές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.