Ελλαδα

Αυτή είναι η βίλα όπου ζούσε ο ψευτογιατρός (video)

Τι έκρυβε στη σοφίτα του υπερπολυτελούς σπιτιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τι έκρυβε η βίλα του ψευτογιατρού

Αυτή είναι η βίλα που ζούσε ο ψευτογιατρός με την οικογένειά του στην Αγία Μαρίνα. Η σοφίτα έκρυβε πολλά κι ένοχα μυστικά.

Σε μία παραθαλάσσια βίλα με πισίνες και γήπεδο του τένις στην παραλία Αγία Μαρίνα του δήμου Κρωπίας, στα όρια με το Λαγονήσι, ζούσε ο ψευτογιατρός, ο οποίος είχε κρατήσει την επικαρπία της υπερπολυτελούς κατοικίας, αλλά είχε μεταβιβάσει την ψιλή κυριότητα στη 12χρονη κόρη του.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η σοφίτα έκρυβε πολλά μυστικά για τη δράση του 47χρονου, του οποίου τα στοιχεία αναμένεται να δώσει η αστυνομία έπειτα από εισαγγελική εντολή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στη σοφίτα βρέθηκαν καντήλια, κεριά και χριστιανικές εικόνες που θα εξεταστούν από αρμόδιους του υπουργείου Πολιτισμού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι αρχαίες. Μάλιστα, οι αρχές είναι βέβαιες πως μία από αυτές τις εικόνες είναι μεγάλης αξίας. 

Επιπλέον, κατά τις έρευνες, εντοπίστηκαν επτά κράνη πιλότων μαχητικών αεροσκαφών, καθώς και ένα άλμπουμ γεμάτο με φωτογραφίες του, στις οποίες φορά στολή και κράνος πιλότου και βρίσκεται πάνω σε μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ, αλλά και της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας. 

Οι αρχές ερευνούν πώς βρέθηκαν στην κατοχή του ψευτογιατρού τα κράνη, καθώς πρόκειται για στρατιωτικό εξοπλισμό που δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ