- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Οριοθετημένη η φωτιά στο Μαρτίνο - Έρευνες για εμπρησμό (video)
Αναλυτικά οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που επιχειρούν
Οριοθετημένη είναι η φωτιά στο Μαρτίνο που ξέσπασε χτες το απόγευμα δίπλα από την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας. Έρευνες για εμπρησμό από την Πυροσβεστική.
Οριοθετημένη είναι η φωτιά στο Μαρτίνο Φθιώτιδας, που χτες το απόγευμα κατάφερε και πέρασε την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας και να «απειλήσει» το χωριό. Τώρα, η μάχη επικεντρώνεται στο ρεύμα προς Αθήνα, από όπου εκτιμάται ότι ξεκίνησε η φωτιά.
Αυτή την ώρα, παραμένουν στο σημείον κι επιχειρούν ώστε να τη θέσουν υπό πλήρη έλεγχο 60 πυροσβέστες με 30 οχήματα και 56 άτομα πεζοπόρο τμήμα.
Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά ξεκίνησε χτες στις 15.40 σε ξερά χόρτα δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο και πήρε γρήγορα διαστάσεις, με αποτέλεσμα να κλείσει για έξι ώρες η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας, η οποία ξαναδόθηκε στην κυκλοφορία αργά το βράδυ.
Την ίδια ώρα, χτες το βράδυ, δόθηκε εντολή από τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος και στο Μαρτίνο έχει μεταβεί κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) για έρευνες.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.