Ελλαδα

Επίθεση βιτριόλι: Δεν τρώει η 35χρονη - Μάτωσε τους καρπούς της

Τι ανέφερε ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα
Η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Δεν τρώει η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας στην Καλλιθέα και σύμφωνα με τον συνήγορό της, μάτωσε τους καρπούς της.

Αύριο αναμένεται να απολογηθεί στον εισαγγελέα η 35χρονη, η οποία κατηγορείται πως επιτέθηκε με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα. Η φερόμενη ως δράστις αρνείται όλες τις κατηγορίες και δεν συνεργάζεται με τις αρχές. 

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου, η 35χρονη δεν είναι σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση. Όπως είπε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, δεν έχει κοιμηθεί καθόλου εδώ και τέσσερις μέρες, δεν μιλάει σε κανέναν, ενώ ακόμα και για τον ίδιο είναι πολύ δύσκολη η επικοινωνία μαζί της. 

«Αντιμετωπίζω συνολική άρνηση αντιμετώπισης της ίδιας της πραγματικότητας και της δικογραφίας, ο ρόλος μου είναι δύσκολος. Της είπα "βοήθησέ με να σε βοηθήσω"», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κεχαγιόγλου.

Όπως πρόσθεσε είναι τέσσερα μερόνυχτα άυπνη και αρνείται να φάει. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, κατά την προσαγωγή της, μάτωσε τους καρπούς της γιατί δεν μπορούσε να ανεχθεί τις χειροπέδες. 

«Δεν πρέπει να εξεταστεί το ψυχολογικό της υπόβαθρο;» αναρωτήθηκε ο κ. Κεχαγιόγλου, προσθέτοντας: «Βλέπω ότι είναι διαταραγμένη προσωπικότητα, μένει να αποδειχτεί».

Η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθεα την 20ή Μαΐου, δεν απαντά σε καμία ερώτηση, δεν δέχεται κανέναν να την επισκεφθεί, ούτε καν τους γονείς της, ενώ στα κρατητήρια πήγε μόνο ο αδελφός της για να της αφήσει ρούχα.

 

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ