Ελλαδα

Υπόθεση με βιτριόλι: Στη δημοσιότητα όλο το σημείωμα της 35χρονης

Νέα στοιχεία στην πολύκροτη υπόθεση με την επίθεση κατά της Ιωάννας στην Καλλιθέα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
vitrioli-kallithea-simeioma.jpg
© EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Υπόθεση με βιτριόλι: Τι γράφει στο ιδιόχειρο σημείωμα η 35χρονη - Στη δημοσιότητα ολόκληρο το περιεχόμενο.

Δόθηκε στη δημοσιότητα όλο το σημείωμα της 35χρονης η οποία φέρεται να επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα έξω από τον χώρο εργασίας της στην Καλλιθέα.

Το περιεχόμενο του σημειώματος αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 15 Ιουνίου 2020 κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στο Mega Channel.

Υπενθυμίζεται ότι απόσπασμα του ιδιόχειρου σημειώματος που βρέθηκε στο σπίτι της 35χρονης βρισκόταν ήδη στο διαβιβαστικό της Αστυνομίας στον εισαγγελέα για την υπόθεση. Το σημείωμα περιστρέφεται γύρω από τον 40χρονο, που φέρεται να ήταν το «μήλον της έριδος», όπως πίστευε η 35χρονη.

«Αυτός, με αυτόν πορεύομαι, ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει κάποια του κολλάει. Αλλά δεν κάνει κάτι. Με κρατάει στα χέρια του» επισημαίνεται μεταξύ άλλων στο ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης. Και σε άλλο σημείο προστίθεται: «Θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει;».

Τα νέα στοιχεία στην πολύκροτη υπόθεση δείχνουν ότι ο 40χρονος δεν ενδιαφερόταν για την 35χρονη, με αποτέλεσμα η τελευταία να έχει εμμονή μαζί του.

Βιτριόλι: Ολόκληρο το ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης - «Τι θα γίνει με τον πρώην...»

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ