Ελλαδα

Γέμισε αγελάδες η Εγνατία Οδός - Ανετράπη φορτηγό

Αστυνομικοί έτρεχαν να τις μαζέψουν από τον δρόμο - Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο του ατυχήματος

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Φορτηγό που μετέφερε αγελάδες, ανετράπη στην Εγνατία Οδό - Τι ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας - Αστυνομικοί προσπαθούσαν να απομακρύνουν τα ζώα από τον δρόμο.

Με αγελάδες γέμισε η Εγνατία Οδός μετά την ανατροπή φορτηγού την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 13.45 στον κόμβο της Καλαμιάς στην Κοζάνη. Στο σημείο υπήρξαν μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία για αρκετή ώρα.

Το φορτηγό που μετέφερε βοοειδή, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε στο στηθαίο της Εγνατίας Οδού, με αποτέλεσμα να ανατραπεί. Η κυκλοφορία διεκόπη και στα δύο ρεύματα. Αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο, κατάφεραν να μαζέψουν τις αγελάδες στην άκρη του δρόμου, τοποθετώντας μεταξύ άλλων και μια προστατευτική κορδέλα στο σημείο όπου συγκέντρωσαν τα βοοειδή.

«Έσκασε το λάστιχο της νταλίκας και έφυγε αριστερά στο στηθαιο. Δίπλα ήταν και ένα άλλο φορτηγό αλλά αυτό έμεινε όρθιο. Οι οδηγοί είναι και οι δύο καλά. Μια, αγελάδα είναι τραυματισμενη αρκετά. Κάποια ζώα τραυματίστηκαν ελαφριά. Κάποια άλλα έφυγαν και η Αστυνομία προσπαθεί να τα μαζέψει από την Εγνατία» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο kozanimedia.

Και πρόσθεσε: «Έτσι έκλεισαν και τα δύο ρεύματα για να μην γίνει και στο άλλο ρεύμα ατυχία από τα ζώα και από τα τσιμέντα που εκσφενδονιστηκαν».

Δείτε τις πρώτες εικόνες από την ανατροπή φορτηγού που μετέφερε αγελάδες στην Εγνατία Οδό...

Εγνατία Οδός: Αστυνομικοί κλήθηκαν να βάλουν στην άκρη αγελάδες - Μετά την ανατροπή φορτηγού που τις μετέφερε/© kozanimedia.gr

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ