- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δύο οι νεκροί σε δύο τροχαία δυστυχήματα το βράδυ στους δρόμους της Χαλκιδικής.
Δύο τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκαν το βράδυ στη Χαλκιδική, σύμφωνα με ενημέρωση από την αστυνομία. Συγκεκριμένα, ένας άνδρας έχασε τη ζωή του, όταν το ιδιωτικής χρήσης όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε δέντρο.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 20:00 στην περιοχή της Γερακινής, στη Χαλκιδική. Ο οδηγός κινούταν από τη Γερακινή με κατεύθυνση προς τον Πολύγυρο, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος και βγήκε εκτός δρόμου. Για τον απεγκλωβισμό του ατόμου, επιχείρησαν στο σημείο τέσσερις πυροσβέστες με ένα όχημα. Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Εν τω μεταξύ, λίγο νωρίτερα, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άλλος ένας οδηγός, ο οποίος κινείτο στην παλιά εθνική Μουδανιά - Κασσάνδρα. Το όχημά του έφυγε από τον δρόμο, έσπασε την περίφραξη και χτύπησε πάνω σε δύο άλλα σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eπιχειρούν 118 πυροσβέστες, 11 αεροσκάφη, 3 ελικόπτερα
Οι πολίτες καλούνται να μην ανοίγουν το αρχείο
10 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα επιχειρούν στο σημείο
Σε γενική επιφυλακή οι αρμόδιες υπηρεσίες
Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς και υπευθυνότητας της ION
Οι πρώτες πληροφορίες
Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της
Επί 20 μέρες οι 43χρονος έπαιζε θέατρο
Άνοιξε για τους πεζούς το κομμάτι από την Τσιμισκή έως τη Μητροπόλεως - Συνεχίζονται οι εργασίες
Ο ρόλος των βοριάδων που φυσούν στο Αιγαίο
Εις βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία για κακούργημα
Σε ιδιωτικό ναυπηγεία εκδηλώθηκε η πυρκαγιά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.