Ελλαδα

Μιλά στην κάμερα ο άνθρωπος που βρήκε την 10χρονη Μαρκέλλα

Τι τη ρώτησε και τι του ζήτησε το παιδί

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Θεσσαλονίκη: Ο άνθρωπος που βρήκε πρώτος τη 10χρονη Μαρκέλλα μιλά στην κάμερα για το περιστατικό και το άισιο τέλος της περιπέτειας.

Ο Γιώργος Οικονόμου είναι ο άνθρωπος που βρήκε τη 10χρονη Μαρκέλλα μπροστά σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θεμιστοκλέους Σοφούλη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο κάτοικος Θεσσαλονίκης εξηγεί πώς κατάλαβε πως επρόκειτο για το παιδί που είχε εξαφανιστεί το μεσημέρι της Πέμπτης από την Κάτω Τούμπα και αναφέρεται σε κάτι που του προκάλεσε εντύπωση. Οι δηλώσεις του κ. Οικονόμου έγιναν στο thestival.gr.

«Έτρωγα το πρωινό μου και το κοριτσάκι αυτό με τη σχολική τσάντα, ερχόταν από το βάθος από το Μέγαρο Μουσικής. Έδειχνε κουρασμένο κάπως, έτσι όπως την είδα με τη σχολική τσάντα, τη σταμάτησα και της είπα δεν έχει σχολείο σήμερα, πού πας. Μου απάντησε ότι ήθελε να πάει σπίτι. Την ρώτησα που μένει και μου είπε στην οδό Καισαρείας. Εγώ είχα δει στην τηλεόραση το Amber Alert. Την ρώτησα πώς τη λένε, μου είπε Μαρκέλλα και επειδή το Μαρκέλλα μου είχε αποτυπωθεί, την σταμάτησα. Περνούσε μια φίλη μου και της είπα να της κάνει παρέα μέχρι να πάρω το 100. Το κοριτσάκι σε πρώτη φάση μου είπε να μην πάρω το 100. Τώρα αυτό τι σημαίνει δεν ξέρω. Ας το βρει η αστυνομία αυτό».