Ελλαδα

Επίθεση με βιτριόλι: Στον εισαγγελέα η 35χρονη (video)

Εμμένει στην αθωότητά της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στον Εισαγγελέα οδηγηθηκε απόψε 35χρονη γυναίκα για την επίθεση με βιτριόλι σε γυναίκα στην Καλλιθέα
Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε απόψε 35χρονη γυναίκα για την επίθεση με βιτριόλι σε γυναίκα στην Καλλιθέα © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Στον εισαγγελέα οδηγείται η 35χρονη φερόμενη ως βασική ύποπτη για την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα. Η ίδια δηλώνει «αθώα».

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η 35χρονη που φέρεται να είναι η βασική ύποπτη στην επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε η 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα στις 20 Μαΐου. Η γυναίκα εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι είναι αθώα, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η αστυνομία έχει ισχυρά στοιχεία που την ενοχοποιούν. Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια αφορά σύμφωνα με πληροφορίες το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και το πλημμέλημα της απείθειας.

Εικόνες από την προσαγωγή της στην Ευελπίδων: 

Προσαγωγή Ευελπίδων

Υπενθυμίζεται ότι το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της αφορά την απείθεια και όχι για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία.

suspect-2.jpg
Σάκης Κεχαγιόγλου © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ


Η ίδια σύμφωνα με τον δικηγόρο που όρισε η οικογένειά της, Σάκη Κεχαγιόγλου, αρνείται την όποια εμπλοκή της στην υπόθεση. Εάν της ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας η 35χρονη θα οδηγηθεί στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την απολογία της ώστε να ενημερωθεί για την ογκώδη δικογραφία που έχει σχηματιστεί.

Το προφίλ της ύποπτης 

Κατά τις διωκτικές Αρχές, η εν λόγω γυναίκα δεν ανήκε στην ομάδα των πέντε βασικών υπόπτων, αλλά στην ομάδα των 20 υπόπτων που είχε αρχικά συγκροτήσει η ομάδα των αστυνομικών που έχει αναλάβει την υπόθεση. Στην πορεία των ερευνών διαπιστώθηκε πως η ύποπτη συνδέεται με έναν άνδρα και θεωρούσε το θύμα «εμπόδιο» στη σχέση της. Κατά πληροφορίες η ύποπτη φέρεται να είχε ερωτική αντιζηλία με την 34χρονη. 

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν από έναν γάμο στην Αιτωλοακαρνανία που είχαν πάει τόσο η 35χρονη με τον σύντροφό της όσο και η Ιωάννα. Αυτό είχε συμβεί πριν από περίπου έναν χρόνο. Μετά τον γάμο, το θύμα δέχθηκε αίτημα φιλίας από τον σύντροφο της προσαχθείσας. Αυτό ενόχλησε πολύ την 35χρονη που άρχισε να καλεί την Ιωάννα και να την κατηγορεί. 

suspect-3.jpg
Η βασική ύποπτη στην υπόθεση με το βιτριόλι © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Πιο συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό που κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών ήταν ένα ειρωνικό σχόλιο που είχε κάνει η 35χρονη σε ανάρτηση στο Facebook της 34χρονης Ιωάννας μια ημέρα μετά το αίτημα φιλίας που είχε κάνει το θύμα στον εργοδότη της 35χρονης με τον οποίο φέρεται να είχε μια περιστασιακή σχέση η ύποπτη.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ