Ελλαδα

Νατάσα Θεοδωρίδου: Το παιδί μου δεν θα έθετε σε κίνδυνο κανέναν

«Ψεύδη όσα γράφτηκαν» για το πάρτι, σύμφωνα με την τραγουδίστρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νατάσα Θεοδωρίδου
Νατάσα Θεοδωρίδου © ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Η απάντηση της Νατάσας Θεοδωρίδου για την υπόθεση της κόρης της και το πάρτι στη Θεσσαλονίκη που «έχει διασπείρει τον κορωνοϊό».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου διαψεύδει όσα γράφτηκαν για το πάρτι της κόρης της στη Θεσσαλονίκη και την παραβίαση της 14ήμερης καραντίνας. Υπενθυμίζεται ότι η κόρη της τραγουδίστριας σπουδάζει στο Ηνωμένο Βασίλειο και φέρεται να κάλεσε φίλους της στο σπίτι της στην περιοχή του Πανοράματος για να γιορτάσουν την επιστροφή της στην Ελλάδα. Μιλώντας στην εκπομπή Live News η κ. Θεοδωρίδου δήλωσε: «Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου και μετά λύπης μου σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές».

«Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά στην υγεία τους, όπως είναι καλά και το δικό μου παιδί», πρόσθεσε η γνωστή τραγουδίστρια.

 

Νωρίτερα, ο δικηγόρος της οικογένειας Τ. Αγαπηνός ζήτησε να αποσυρθούν τα δημοσιεύματα που εμφανίζουν την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου να έχει «διασπείρει τον κορωνοϊό σε πάρτι στη Θεσσαλονίκη».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ