Ελλαδα

Επίθεση με βιτριόλι: 10 κάμερες δίνουν καθαρά πλάνα της δράστιδας

Η γυναίκα είχε εντοπιστεί και μια μέρα πριν την επίθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στην Καλλιθέα
Η 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στην Καλλιθέα

Σε μια από τις κάμερες η γυναίκα με το βιτριόλι φαίνεται να επιβιβάζεται μία ώρα πριν την επίθεση και μετά να αποβιβάζεται στη Λεωφόρο Συγγρού

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και της δημοσιογράφου Τασούλας Παπανικολάου, πάνω από 10 κάμερες ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας και την Καλλιθέα έδωσαν καθαρά πλάνα της γυναίκας με το βιτριόλι στις αρχές.

Όπως μετέδωσε το STAR, μία από τις πολλές εικόνες που είδαν οι αστυνομικοί είναι από την οδό Ακαδημίας, στην αφετηρία των Λεωφορείων. Η γυναίκα με το βιτριόλι φαίνεται να επιβιβάζεται μία ώρα πριν την επίθεση και μετά να αποβιβάζεται στη Λεωφόρο Συγγρού.

Η γυναίκα με το βιτριόλι έχει εντοπιστεί από τις κάμερες και μια ημέρα πριν την επίθεση, την Τρίτη 19 Μαΐου και κάνει ακριβώς το ίδιο δρομολόγιο την ίδια ακριβώς ώρα. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τηλεφωνεί από συγκεκριμένο τηλεφωνικό θάλαμο σε εταιρία ραδιοταξί. Περπατά με τα πόδια από τη Λεωφόρο Συγγρού προς το γραφείο της Ιωάννας. Κρατά στα χέρια το μπουκάλι με το καυστικό υγρό, αλλά ματαιώνει την επίθεση καθώς από λάθος δεν έχει μέσο διαφυγής από το σημείο.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ