Ελλαδα

Οδηγοί, προσοχή! Κλειστή η λεωφόρος Ποσειδώνος - Σε ποια τμήματα

Λόγω εργασιών για την κατασκευή πεζογέφυρας στο ύψος του Αλίμου - Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκτός κυκλοφορίας έχει τεθεί η λεωφόρος Ποσειδώνος - Μπαίνει πεζογέφυρα στο ύψος του Αλίμου
Εκτός κυκλοφορίας έχει τεθεί η λεωφόρος Ποσειδώνος - Μπαίνει πεζογέφυρα στο ύψος του Αλίμου/© EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Ποσειδώνος σήμερα Σάββατο 6 Ιουνίου 2020 λόγω εργασιών για την τοποθέτηση πεζογέφυρας στον Άλιμο.

Είναι κλειστή η λεωφόρος Ποσειδώνος αυτήν την ώρα λόγω των εργασιών αποπεράτωσης της πεζογέφυρας στο ύψος του Αλίμου.

Η διακοπή στην κυκλοφορία των οχημάτων ξεκίνησε στις 23.00 το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιουνίου 2020. Η λεωφόρος Ποσειδώνος θα παραμείνει κλειστή μέχρι αργά απόψε το βράδυ, Σάββατο 6 Ιουνίου 2020.

Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος έχει διακοπεί από την οδό Κανάρη μέχρι και τη λεωφόρο Καλαμακίου, καθώς και στη λεωφόρο Καλαμακίου από την οδό Αριστοτέλους μέχρι και τη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Η Τροχαία προχωρεί σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτροπή της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών, ενώ τροποποιούνται και τα δρομολόγια όλων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς που διέρχονται από τη λεωφόρο Ποσειδώνος. Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία του Τραμ στο σημείο έχει διακοπεί (Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερα).


Διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Ποσειδώνος - Τι ισχύει:

- Στα κλειστά τμήματα των παραπάνω λεωφόρων απαγορεύεται η κυκλοφορία τόσο των οχημάτων όσο και των πεζών. Ιδιαίτερη μέριμνα υπάρχει για τους παρόδιους κατοίκους των παραπάνω σημείων, οι οποίοι εξυπηρετούνται από ειδική όδευση για την πεζή προσέγγιση στις κατοικίες τους.

- Λόγω των μεγάλων κυκλοφοριακών φόρτων στις λεωφόρους Ποσειδώνος και Καλαμακίου, η κίνηση των οχημάτων είναι δυσχερής. Προς αυτήν την κατεύθυνση καλό θα ήταν οι οδηγοί να αποφύγουν την κυκλοφορία κοντά στον χώρο του εργοταξίου, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν.

- Ενδείκνυται η κυκλοφορία από τις λεωφόρους Αλίμου και Αμφιθέας/Ελευθερίας, ενώ πρέπει να αποφεύγεται πλήρως η κυκλοφορία στο τμήμα της λεωφόρου Ποσειδώνος ανάμεσα στις λεωφόρους Αλίμου και Αμφιθέας.

- Για την εξυπηρέτηση των πολιτών (πεζών και οδηγών) υπάρχουν δυνάμεις της Τροχαίας στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να ρυθμίζεται η κίνηση.

Ο Δήμος Αλίμου ζητάει την κατανόηση και τη συνεργασία των κατοίκων της περιοχής προκειμένου να ολοκληρωθεί με ασφάλεια η κατασκευή του έργου και να αποδοθεί το ταχύτερο δυνατόν στη χρήση του κοινού η νέα πεζογέφυρα.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ