Ελλαδα

Επίθεση με βιτριόλι: Έφτασε στον ηθικό αυτουργό η ΕΛ.ΑΣ.; (video)

Όλα τα σενάρια που εξετάζονται από την αστυνομία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πλάνα από το σημείο της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα
Πλάνα από το σημείο της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα

Η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως κατάφερε να φτάσει στον ηθικό αυτουργό της επίθεσης με το βιτριόλι, που έκαψε το 93% του προσώπου της 34χρονης Ιωάννας.

Συνολικά 12 ημέρες πέρασαν από τότε που μια άγνωστη μαυροφορεμένη γυναίκα έριξε μεγάλη ποσότητα από βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας στην είσοδο της ασφαλιστικής εταιρείας όπου εργάζεται στην Καλλιθέα, προκαλώντας τις τεράστιες σωματικές βλάβες αλλά και σοκάρωντας το πανελλήνιο.

Κι ενώ αρχικά, η υπόθεση φαινόταν εύκολη ως προς την εξιχνίασή της, καθημερινά γίνεται και πιο δύσκολο το να βρεθεί φως στην άκρη του τούνελ. Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν τρία με τέσσερα βασικά σενάρια, ωστόσο, αυτά οδηγούν σε αδιέξοδο για δύο λόγους.

Αφενός, γιατί οι βασικοί ύποπτοι έχουν ισχυρά άλλοθι και αφετέρου, γιατί ο σωματότυπος της μαυροφορεμένης που έριξε βιτριόλι στην 34χρονη, δε συνάδει με των υπόπτων.

Έτσι, σύμφωνα με το Mega, επανήλθε το σενάριο, να υπήρχε ηθικός και φυσικός αυτουργός, με τον δεύτερο να μη δρα με δική του πρωτοβουλία. Παράλληλα, αυτό που δυσκολεύει τις αρχές στο να εξιχνιάσουν την υπόθεση, είναι η μεγάλη οργάνωση που ανακύπτει ότι υπήρχε στην επίθεση με βιτριόλι. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έχουν αντιμετωπίσει τα κίνητρα και την αιτία του ηθικού αυτουργού, ωστόσο δεν μπορούν να καταλάβουν πώς οργανώθηκε η πράξη.

Ακόμα, φαίνεται πως η ηθική αυτουργός της επίθεσης με το βιτριόλι είναι πρόσωπο υπεράνω υποψίας και από τον κύκλο της Ιωάννας.

 

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ