Ελλαδα

Επίθεση με βιτριόλι: Τα δύο λάθη που προδίδουν τη μαυροντυμένη

Πιθανόν να μην την γνώρισε ποτέ από κοντά η 34χρονη Ιωάννα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι
Η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι © Facebook

Τα δύο λάθη που προδίδουν τη μαυροντυμένη που εξαπέλυσε την επίθεση με το βιτριόλι στην 34χρονη. Κατά πάσα πιθανότατα η Ιωάννα δεν την είχε δει ποτέ.

Δώδεκα μέρες μετά την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην είσοδο της ασφαλιστικής εταιρείας όπου εργάζεται στην Καλλιθέα, και η δράστις της επίθεσης παραμένει ασύλληπτη.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, δύο λάθη και παραλείψεις μπορεί να πρόδωσαν την ταυτότητα της δράστιδος. Το πρώτο φέρεται να είναι πως μίσθωσε μέσω εφαρμογής σε υπολογιστή και tablet το ταξί που τη μετέφερε στο σημείο της επίθεσης και το δεύτερο πως είχε μαζί της το κινητό της τηλέφωνο και την ημέρα της επίθεσης και τις δύο προηγούμενες που πήγε στην εταιρεία να ελέγξει τον χώρο και να οργανώσει την επίθεση με το βιτριόλι. Αυτό σημαίνει πως έδωσε στίγμα για τον χρόνο που πέρασε στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η γυναίκα αυτή ανήκει στον στενό κύκλο των τριών-τεσσάρων υπόπτων, ανήκει στον επαγγελματικό κύκλο της 34χρονης και πιθανότατα δεν είχε γνωρίσει την Ιωάννα πρόσωπο με πρόσωπο και για αυτό η κοπέλα στην κατάθεσή της δήλωσε πως δεν μπορεί να την αναγνωρίσει.

Ωστόσο,  το πρόβλημα σχετικά με τον πολύ στενό κύκλο των υπόπτων είναι πως οι σιλουέτες που έχουν καταγραφεί από τις κάμερες των κυκλωμάτων ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας φαίνεται να μην ταιριάζουν κατά 100% με τα πρόσωπα.

Για τον λόγο αυτό, πιθανότατα ακόμα και σήμερα, οι αστυνομικοί να μεταβούν στο Θριάσιο για να δείξουν κάποια σκίτσα στην 34χρονη που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ