Η αστυνομία θα ερευνήσει τις αναλύσεις απο τα ίχνη των κινητών τηλεφώνων συγκεκριμένων προσώπων.
Τις αναλύσεις απο τα ίχνη των κινητών τηλεφώνων συγκεκριμένων προσώπων που δείχνουν τις διαδρομές τους εκείνο το πρωινό της 20ης Μαΐου στην Καλλιθέα, περιμένουν οι αστυνομικοί για να δέσουν την υπόθεση.
Η ειδική ομάδα των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, έχει καταλήξει στο ποια ειναι η πιθανή δράστις της επίθεσης με βιτριόλι, καθώς απο τον κύκλο των πέντε ύποπτων γυναικών, υπάρχει μια που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.
Όμως, οι εκτιμήσεις, δεν μπορούν να στηρίξουν κατηγορίες και να την τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί και να στειλουν τη δικογραφία στη Δικαιοσύνη. Έτσι, ψάχνουν αδιάσειστα στοιχεία μέσα απο καταθέσεις και επιστημονικά δεδομένα που θα τη «δενουν», δηλαδή καρέ απο κάμερες και ίχνη απο κινητά τηλέφωνα.
Δέκα ημέρες μετά τη φρικαλέα επίθεση με θειικό οξύ σε βαρος της Ιωάννας, η 34χρονη συνεχίζει να δίνει τη μάχη μέσα απο τον ψυχρό θάλαμο της Μονάδας Εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσοκομείο.
Οι αστυνομικοί, αντιλαμβάνονται οτι η γυναίκα είναι ταλαιπωρημένη, δυσκολεύεται ακόμη και να μιλήσει το πρόσωπο της ειναι καλυμμένο με γάζες και αυτό που περιμένουν είναι μετα απο συνεννόηση με την ομάδα των ιατρών που την παρακολουθεί να πάρουν το πρασινο φως για να την επισκεφθούν και να συνομιλήσουν μαζί της. Κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις σε όλη τη χώρα - Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Αναμένονται οι ανακοινώσεις και από άλλους δήμους
«Άκρως διαφορετικά σενάρια, 14-18 ώρες πριν από την κρίσιμη χρονική περίοδο»
Σταδιακή επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα
«Λευκό τοπίο» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας
Οι πιθανότητες να χιονίσει στην Αττική
Οι αρχές συνιστούν στους επιβάτες να ενημερώνονται πριν από την αναχώρησή τους
Την Τετάρτη αναμένεται να επανέρθει η θερμοκρασία σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική και οι υπηρεσίες του δήμου
Θα έχουμε «λευκές εκπλήξεις»;
Δείτε τους χάρτες του Meteo
Τι ώρα θα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί πριν το κλείσιμο των τριών σταθμών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.