Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη ρωτά αν συνελήφθη η δράστιδα
Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του θύματος
Για το αν έχει συλληφθεί η γυναίκα που κρύβεται πίσω από την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της ρωτά η 34χρονη.
Νεότερα για την πορεία της σύλληψης της δράστιδας ζητά να μάθει συνεχώς η 34χρονη Ιωάννα που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα όπως σημείωσε σε πρωινή εκπομπή ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας.
«“Πότε θα πιάσουν αυτή που μου επιτέθηκε;” Αυτό που έλεγε εξ αρχής, αυτό και λέει και τώρα: Ότι δεν μπορεί να πάει το μυαλό της κάπου. Αυτή τη γυναίκα δεν την γνώριζε» ανέφερε ο δικηγόρος της.
Ερωτηθείς, μάλιστα, αν οι Αρχές είναι κοντά στον εντοπισμό της δράστιδας τόνισε πως «δεν έχω τέτοια ενημέρωση. Πάντως, οι καταθέσεις που έχουν λάβει οι αρχές, μπορεί να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης».
Τέλος, αναφορικά με πληροφορίες που θέλουν έναν οδηγό ταξί να έχει καταθέσει ξεκαθάρισε πως «δεν γνωρίζω για κάποιο πρόσωπο που να έχει δώσει σημαντικά στοιχεία».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Την παραίτηση της Καρυστιανού ζήτησε το ΔΣ του Συλλόγου των Τεμπών με επιστολή
Το αρνητικό... φορτίο της ημέρας και το κακό «προηγούμενο»
Ανοιχτό το ενδεχόμενο πανελλαδικής διάστασης
Στις 15:00 η συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Ποιοι πάνε στο Μαξίμου
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Συγκλονιστικές μαρτυρίες μητέρας και αδερφής για τη δολοφονία του 17χρονου στις Σέρρες
Με αφορμή το αν τα χιόνια θα φτάσουν σε χαμηλότερα υψόμετρα
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.