- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνελήφθη 57χρονος με 36 βίντεο κάτω από φούστες γυναικών
Δρούσε στο Κερατσίνι - Σε σούπερ μάρκετ το τελευταίο θύμα
Κερατσίνι: Έπιασαν 57χρονο με 36 βίντεο κάτω από φούστες γυναικών.
Συνελήφθη στο Κερατσίνι 57χρονος, ο οποίος κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο βίντεο κάτω από φούστες γυναικών. Το περιστατικό συνέβη σε σούπερ μάρκετ στην λεωφόρο Δημοκρατίας το μεσημέρι της 18ης Μαΐου.
Ο 57χρονος προσέγγισε μια γυναίκα πελάτη του σούπερ μάρκετ η οποία αντιλήφθηκε την πρόθεσή του και ενημέρωσε τους εργαζόμενους.
Μπροστά στην αναστάτωση που δημιουργήθηκε ο 57χρονος επιχείρησε να διαφύγει με αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που εν τω μεταξύ είχαν ειδοποιηθεί να τον εντοπίζουν και να τον συλλαμβάνουν πίσω από το σούπερ μάρκετ.
Στο κινητό τηλέφωνο του 57χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά 36 παρόμοια βίντεο με αυτό που επιχείρησε να καταγράψει στο σούπερ μάρκετ.
Μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε ο 57χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια του Πειραιά με την κατηγορία της παραβίασης του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί την ερχόμενη Τρίτη 26 Μαΐου.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές
Σε εξέλιξη έρευνες για την διερεύνηση της καταγγελίας
Ποιες περιοχές είναι σε «πορτοκαλί» προειδοποίηση
Καθυστερήσεις και πιθανές τροποποιήσεις δρομολογίων - Η ανακοίνωση της Hellenic Train
Πώς θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι
Ξεκίνησε o δεύτερος κύκλος
Μια ευκαιρία να προσφέρεις, δύο τρόποι να βοηθήσεις: Αιμοδοσία και εγγραφή νέων δοτών μυελού των οστών
Τι κατηγορίες αντιμετωπίζει
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεν είχε δίπλωμα και οδηγούσε μεθυσμένος ανασφάλιστο και χωρίς πινακίδες αυτοκίνητο
Για ποιο είδος φιδιού πρόκειται
Τα ευρήματα που «καίνε» τον κατηγορούμενο
Σοβαρά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή
Το σκάφος παρουσίασε εισροή υδάτων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.