Ελλαδα

34χρονη με βιτριόλι: Φύλλο και φτερό το κινητό και τα social της

Στο μικροσκόπιο το περιβάλλον των νυν και πρώην συντρόφου της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι
Η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι © Facebook

«Φύλλο και φτερό» κάνει η αστυνομία το κινητό και τα social media της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Την αντιζηλιά βλέπουν ως κίνητρο οι Αρχές για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε η 34χρονη Ιωάννα στην είσοδο της ασφαλιστικής εταιρείας όπου εργάζεται στην Καλλιθέα.

Για τον λόγο αυτό, κάνουν «φύλλο και φτερό» το κινητό της και τα social media της, ενώ έχουν κληθεί για κατάθεση ο νυν, αλλά και ο πρώην σύντροφός της, προκειμένου να βρεθεί αν κάποια από περιβάλλον τους θεωρούσε την Ιωάννα αντίζηλό της.

Ιδιαίτερη βαρύτητα αυτή τη στιγμή έχουν τα προσωπικά της μηνύματα, καθώς και οι επαφές της, με τις αρχές να αναζητούν και εκεί την άκρη του νήματος, που θα τις οδηγήσει στην άγνωστη μαυροφορεμένη γυναίκα, που όπως ανέφερε η 34χρονη από το κρεβάτι του πόνου, στους αστυνομικούς και τους θεράποντες ιατρούς της, δεν γνώριζε.

Επίσης, εκτός από τους δύο συντρόφους, στην Ασφάλεια κλήθηκαν, σύμφωνα με το newsit.gr, χτες και η μητέρα και ο αδελφός της, αλλά και οι τέσσερις πιο καλοί της φίλοι. Οι Αρχές, θεωρούν πολύ σημαντικούς μάρτυρες τους φίλους της κοπέλας που έχει υποστεί εγκαύματα στο 20% του σώματός της από την επίθεση με το βιτριόλι, καθώς αυτοί είναι οι άνθρωποι στους οποίους ίσως να είχε εκμυστηρευτεί κάτι, που θα μπορούσε να βοηθήσει στις έρευνες. Αυτό το κάτι μπορεί να είναι από κάποιο περίεργο γεγονός που της συνέβη και την ανησύχησε, μέχρι ακόμα και μια υποψία που τυχόν είχε για κάποιο περίεργο άτομο που την είχε στοχοποιήσει.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ