- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η κίνηση των οχημάτων σήμερα 19 Μαΐου στους δρόμους της Αθήνας - Πού εντοπίζονται δυσκολίες;
Μποτιλιάρισμα παρατηρείται αυτή την ώρα στην κίνηση των οχημάτων, στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Λένορμαν έως την Αχαρνών, στην Πέτρου Ράλλη από Θηβών προς την Λεωφόρο Κηφισού, στην Λεωφόρο Φυλής προς την Πλατεία Αγίων Αναργύρων και στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Γλυφάδα από το ύψος του Φλοίσβου έως την Καλαμακίου.
Αυξημένη η κυκλοφορία στην κάθοδο της Μεσογείων κυρίως στο ύψος του Χολαργού, στην κάθοδο της Κηφισίας από την Κατεχάκη μέχρι την Πανόρμου και στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα, από την έξοδο Ηρακλείου έως την Μεταμόρφωση.Χαμηλές ταχύτητες σημειώνονται στην Εθνικής Αντιστάσεως στην Δάφνη.
Ο δακτύλιος στην Αθήνα δεν ισχύει μέχρι το τέλος Μαΐου, καθώς οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και να προτιμούν τα ΙΧ για τις μετακινήσεις τους, λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.
Επίσης λόγω εκτέλεσης εργασιών, έως τις 08-06-2020 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα παραμείνει κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος του νοσοκομείου Ευαγγελισμός.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζουν αυτόματα
Η τρομοκρατική επίθεση που άφησε πίσω της 18 τραυματίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.