Μεταβολή καιρού σήμερα 21 Μαΐου – Βροχές, πτώση της θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία


Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν με πιθανότητα βροχών και καταιγίδων μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία έως 26 βαθμούς.
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες με πιθανότητα τοπικών χαλαζοπτώσεων. Θυελλώδεις άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο. Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.
Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 21 Μαΐου, τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται αρχικά στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά, φαινόμενα που βαθμιαία θα επεκταθούν στα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα και στο Βόρειο Αιγαίο, ενώ από το βράδυ θα επηρεάσουν σημαντικά την Εύβοια και τις Σποράδες. Τα έντονα φαινόμενα κατά τόπους θα συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις και κυρίως στην Ήπειρο. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες δίνοντας στις βροχές χαρακτήρα λασποβροχών.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 10 έως 28 βαθμούς, στην Ήπειρο από 15 έως 25, στη Θεσσαλία από 12 έως 27 βαθμούς, στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα και στη Νότια Πελοπόννησο από 16 έως 26, στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά από 16 έως 28, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 24 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, αλλά μέχρι το βράδυ θα στραφούν σε βορειοανατολικούς θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί με εντάσεις έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 6 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν με πιθανότητα βροχών και καταιγίδων μετά το μεσημέρι κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικά ισχυρές βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Αττική φαίνεται να δέχεται «χιονοεπιθέσεις» μέχρι και την Κυριακή
Το μέγεθος και το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης
Σταδιακή επιδείνωση του καιρού από αύριο, Τετάρτη
Να μείνουμε στα νησιά μας ή να φύγουμε και οι υπόλοιποι, να επιστρέψουμε και να συνηθίσουμε τις δονήσεις ή να ψάξουμε δουλειά αλλού για φέτος;
Άφησε αιχμές για την ιατροδικαστή Ρουμπίνη Λεονταρή
Ποιοι κλάδοι «έκρυβαν» έσοδα
Συγκεντρώθηκαν αστυνομικοί έξω από τα δικαστήρια Πειραιά
Σταδιακή επιδείνωση του καιρού από αύριο Τετάρτη (19.2)
Οι τελευταίες προγνώσεις των μετεωρολόγων
Η ανάρτηση για τους σεισμούς του τελευταίου 24ωρου
Τι κατήγγειλε το θύμα της επίθεσης
Μετά τα 5 Ρίχτερ νωρίτερα το πρωί της Τρίτης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.