Ελλαδα

Προανακριτική Παπαγγελόπουλου: Αποχή ΣΥΡΙΖΑ από την ψηφοφορία

Τι είπε από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tsipras-proanakriti.jpg
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα απέχει από την ψηφοφορία στη Βουλή για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Την απουσία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ από την ψηφοφορία στη Βουλή για την διεύρυνση του κατηγορητηρίου σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η ψηφοφορία είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020.

«Η πρόταση διεύρυνσης κατηγορητηρίου είναι σήμερα άλλη μια απόδειξη εργαλειοποίησης της θεσμικής διαδικασίας, προκειμένου να επιτύχετε προαποφασισμένες πολιτικές σκοπιμότητες» τόνισε ο κ. Τσίπρας. Και πρόσθεσε: «Η απόδειξη της αποτυχίας σας είναι το απόλυτο φιάσκο του αφηγήματός σας περί δήθεν σκευωρίας στην υπόθεση Novartis, είναι το φιάσκο της ίδιας της προανακριτικής διαδικασίας που διεξάγεται και στη νομιμοποίηση αυτού του φιάσκου εμείς δε πρόκειται να συμβάλουμε».

«Θα σας αφήσουμε αύριο να αναλάβετε μόνοι σας την ευθύνη στη διαδικασία της ψηφοφορίας» συμπλήρωσε στην τοποθέτησή του, υπογραμμίζοντας ότι αυτή είναι η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ «στον ευτελισμό των έως τώρα διαδικασιών και στην περαιτέρω εμπλοκή της Δικαιοσύνης σε τοξικούς μικροπολιτικούς σχεδιασμούς».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ