- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πρόγραμμα για 1.100 ανέργους στη Δυτική Ελλάδα
Ηλικίας 18 - 30 ετών σε επιχειρήσεις ιδιωτικού και δημόσιου τομέα
Δείτε το νέο πρόγραμμα για 1.100 ανέργους, ηλικίας 18-30 ετών, στη Δυτική Ελλάδα - Τι αναφέρει η ΚΥΑ
Διευκρινίσεις σχετικά με το πρόγραμμα προεργασίας για 1.100 άνεργους νέους, ηλικίας 18-30 ετών, σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, παρέχει Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των Υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών, η οποία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια».
Σύμφωνα με την ΚΥΑ, σκοπός του προγράμματος είναι η προετοιμασία 1.100 εγγεγραμμένων ανέργων στο μητρώο ανέργων των ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ που εδρεύουν σε περιοχές αρμοδιότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ηλικίας 18-30 ετών, αποφοίτων τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης, σε εργασιακό περιβάλλον του δημόσιου ή του ιδιωτικού τομέα, ενόψει της ένταξής τους στην αγορά εργασίας.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε: α) ιδιωτικές επιχειρήσεις, σε φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.) και β) σε επιχειρήσεις, φορείς, οργανισμούς του δημοσίου, όπως αυτός ορίζεται από το άρθρο 51 του ν. 1892/1990 (Α΄ 101), όπως ισχύει και σε επιχειρήσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα - (πάροχοι) - στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Η διάρκεια του προγράμματος ορίζεται στους επτά μήνες και αφορά σε τοποθέτηση σε θέσεις προεργασίας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάγκη για ένα σύγχρονο ρυθμιστικό πλαίσιο στην Ελλάδα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα από το meteo και την ΕΜΥ
Προληπτική αλλαγή μηχανής στην Οινόη
Eίχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα
Επιχείρηση του Λιμενικού με 38 άτομα στα ανοιχτά των Καλών Λιμένων
Πώς έφτασαν στα ίχνη τους οι Αρχές
Οι εικόνες του συρμού έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες
Τι δήλωσαν επιβάτες του αεροσκάφους
Υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Τι έχουμε μάθει μέχρι σήμερα για το δίκτυο ιρανικής κατασκοπείας στην Ελλάδα από Αζέρους πράκτορες «χαμηλής και μεσαίας στρατολόγησης».
Βανδαλίστηκε από αγνώστους όταν δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα σε δημοπρασία
Το σακίδιο επιβίωσης για τα τρία πρώτα 24ωρα
Τι αφορά η κινητοποίηση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.