Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης με πρόσχημα την κόρη της
Της είπαν ότι χρειαζόταν επέμβαση λόγω τροχαίου, της «άρπαξαν» 5.000 ευρώ
Άγνωστοι απέσπασαν 5.000 ευρώ από ηλικιωμένη στη Δράμα με το πρόσχημα ότι τραυματίστηκε η κόρη της και χρειαζόταν χειρουργείο.
Άγνωστοι εξαπάτησαν ηλικιωμένη σε χωριό της Δράμας και κατάφεραν να της αποσπάσουν 5.000 ευρώ, λέγοντας ψέματα ότι η κόρη της τραυματίστηκε σε τροχαίο και έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ένας άνδρας της τηλεφώνησε και αφού είπε ότι είναι γιατρός την ενημέρωσε για το περιστατικό, ενώ στη συνέχεια μια γυναίκα που παρίστανε την κόρη της την παρακάλεσε να δώσει τα χρήματα. Ύστερα από συνεννόηση η ηλικιωμένη άφησε σακούλα με 5.000 ευρώ σε κάδο απορριμμάτων από όπου τα παρέλαβε άγνωστος.
Η Αστυνομία γνωστοποίησε ότι ανάλογα κρούσματα εξαπάτησης παρατηρήθηκαν το τελευταίο διάστημα σε περιοχές της Ξάνθης και της Κομοτηνής και καλούν τους πολίτες να έχουν το νου τους και να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όταν άγνωστοι προσπαθούν να τους αποσπάσουν χρήματα και να προσφεύγουν στις αστυνομικές αρχές.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή το αν τα χιόνια θα φτάσουν σε χαμηλότερα υψόμετρα
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Πού χιονίζει από το βράδυ της Κυριακής
Νοσηλεύτηκε φέροντας πολλαπλές κακώσεις
Τα αιτήματα του ΣΑΤΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν δύο επιτροπές
Κλειστό το ρεύμα προς Χαλάνδρι
Αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.