Ελλαδα

Δίκη Τοπαλούδη: Στη θέση της η εισαγγελέας με εντολή προϊσταμένου

Συνεχίζεται η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης μετά την επεισοδιακή διακοπή

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στη θέση της παραμένει η εισαγγελέας της έδρας στη δίκη Τοπαλούδη με εντολή του προϊσταμένου της μετά την ένταση που δημιουργήθηκε με τον Δικηγορικό Σύλλογο.

Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη, μετά την επεισοδιακή διακοπή της όταν εκπρόσωποι του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ζήτησαν την ποινική διώξη της εισαγγελέως της έδρας επειδή εκείνη αναφέρθηκε κατά την αγόρευσή της στους συνηγόρους υπεράσπισης.

Μετά την εμφάνιση στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας των Προέδρου της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος Δημήτρη Βερβεσού και συμβούλου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργου Κλεφτοδήμου, η εισαγγελέας Αριστοτέλεια Δογκα εξέφρασε την πρόθεσή της να απέχει, ενώ η πρόεδρος του δικαστηρίου διέταξε τη διακοπή της δίκης έπειτα από τον φορτισμένο της διάλογο με τον κ. Κλεφτοδημο.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής της δίκης για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη, η ειαγγελέας επέστρεψε και ανέφερε ότι έπειτα από επικοινωνία με τον προϊστάμενό της κατά τη διάρκεια της οποίας του εξέφρασε την επιθυμία της για αποχή, πήρε την εντολή να μείνει.

Έτσι, η διαδικασία συνεχίζεται.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ