Ελλαδα

Κολωνάκι: Ξαναχτύπησαν οι ληστές του λεκέ (video)

Λέρωσαν Κινέζες τουρίστριες για να τους αποσπάσουν πολυτελείς τσάντες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θύματα της “συμμορίας του λεκέ” οι Κινέζες με τις Louis Vuitton

Οι ληστές του λεκέ «ξαναχτύπησαν» στο Κολωνάκι και έκλεψαν από Κινέζες τουρίστριες που έβγαιναν από τη Louis Vuitton ό,τι είχαν και δεν είχαν.

Στο Κολωνάκι και συγκεκριμένα στην οδό Βουκουρεστίου έξω από το κατάστημα της Louis Vuitton «ξαναχτύπησαν» οι περιβόητοι «ληστές του λεκέ», των οποίων είχε πέσει θύμα και ο Γιώργος Κορρές.

Θύματά τους αυτή τη φορά, Κινέζες τουρίστριες που έβγαιναν φορτωμένες χθες το μεσημέρι με τσάντες από το κατάστημα με τις πολυτελείς τσάντες και αξεσουάρ και με αριστοτεχνικό τρόπο τους αφαίρεσαν χρήματα, πιστωτικές κάρτες, κοσμήματα, μέχρι και τα διαβατήριά τους.

Στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του Πρώτου Θέματος δευτερόλεπτα μετά το περιστατικό, αποτυπώνεται η απόγνωση δυο Κινέζων τουριστριών που έχουν μόλις συνειδητοποιήσει ότι έπεσαν θύματα κλοπής. Οι δυο γυναίκες είχαν αποχωρήσει από την μπουτίκ της Louis Vouitton επί της οδού Βουκουρεστίου, μαζί με αρκετές τσάντες που περιείχαν πανάκριβα υποδήματα και αξεσουάρ ένδυσης.

Τα μέλη της «συμμορίας του λεκέ» που είχαν στήσει καρτέρι στη Βουκουρεστίου, πρώτη μέρα λειτουργίας των καταστημάτων μετά την άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό, όταν βγήκαν από την μπουτικ, ένας νεαρός πλησίασε τη μια εκ των δυο, δήθεν ότι κάτι ήθελε να ρωτήσει, και τότε «κατά λάθος» λέρωσε το σακάκι της με ένα παγωτό που κρατούσε στο χέρι του. Η τουρίστρια αιφνιδιάστηκε ενώ ο νεαρός αμέσως προθυμοποιήθηκε να την βοηθήσει να καθαρίσει το λεκέ με ένα μπουκαλάκι νερό. Τότε μέσα στην αναμπουμπούλα εμφανίστηκε ένα δεύτερο άτομο, μεγαλύτερης ηλικίας, κυριολεκτικά από το πουθενά και μια γρήγορη κίνηση άρπαξε την πανάκριβη τσάντα της που περιείχε χρήματα, πιστωτικές κάρτες, κοσμήματα και τα διαβατήριά τους.

Έπειτα από λίγη ώρα κατέφθασαν στο σημείο άνδρες της ομάδας Δ.Ι.ΑΣ που προχώρησαν σε καταγραφή του συμβάντος. Ωστόσο, οι δυο «ληστές του λεκέ» είχαν προλάβει να τραπούν σε φυγή, όντας εκπαιδευμένοι σε ανάλογα χτυπήματα.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ