Ελλαδα

Η άγνωστη ζωή του Σωτήρη Τσιόδρα: «Ήταν πάντα ο αθόρυβος εργάτης»

Τι αποκαλύπτει συμμαθήτριά του στο σχολείο - Το άγνωστο φλερτ, τα πάρτι και οι εκδρομές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στη δημοσιότητα νέες άγνωστες πτυχές από τη ζωή του Σωτήρη Τσιόδρα
Στη δημοσιότητα νέες άγνωστες πτυχές από τη ζωή του Σωτήρη Τσιόδρα

Ο «αθόρυβος εργάτης» Σωτήρης Τσιόδρας - Νέες άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή του.

Νέες άγνωστες πτυχές από τη ζωή του Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας που αποθεώνεται από ολόκληρη την Ευρώπη, είναι ο άνθρωπος που παρουσιάζει καθημερινά όλα τα νεότερα για την εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ήταν ένα ήσυχο παιδί, ένας «αθόρυβος εργάτης», όπως υποστηρίζει συμμαθήτρια του, η οποία μίλησε για τα παιδικά τους χρόνια στο σχολείο. «Με τον Σωτήρη ήμασταν συμμαθητές από το δημοτικό μέχρι την Γ’ λυκείου, για 12 χρόνια. Ο Σωτήρης ήταν πάντα ο αθόρυβος εργάτης. Δεν ήταν ούτε ο φασαριόζος, ούτε ο εξυπνάκιας, ούτε το σαΐνι, αλλά ούτε και ο απουσιολόγος. Ήταν ένα ήσυχο παιδί, ο αθόρυβος εργάτης» αναφέρει παλιά συμμαθήτρια του καθηγητή και λοιμωξιολόγου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Η Ευγενία Χριστιανούδη, συμμαθήτρια του Σωτήρη Τσιόδρα, περιέγραψε και το αθώο φλερτ της μαζί του στο Δημοτικό.

«Θυμάμαι ότι στην Ε' Δημοτικού είχε βρει το θάρρος, που ήθελε θάρρος εκείνη την εποχή, και μου είχε ζητήσει να τα φτιάξουμε. Είχα μείνει εμβρόντητη, δεν υπήρχε κανείς που να μην κάνει παρέα με τον Σωτήρη. Βγαίναμε και παίζαμε όλοι μαζί μπουγέλα. Θυμάμαι την απορία των δασκάλων που δεν καταλάβαιναν πώς γίνεται τώρα αυτό, δηλαδή ένα παιδί που δεν ακούγεται ποτέ, να ξέρει τόσο καλά το μάθημα» αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει ότι τα πάρτι και οι εκδρομές δεν έλειπαν από το πρόγραμμα.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ