Ελλαδα

Ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης προειδοποιεί για κλείσιμο της πλατείας

Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Για ενδεχόμενο κλείσιμο της πλατείας έκανε λόγο ο δήμαρχος της Νέας Σμύρνης
Για ενδεχόμενο κλείσιμο της πλατείας έκανε λόγο ο δήμαρχος της Νέας Σμύρνης ©EUROKINNISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης, προειδοποιεί για το κλείσιμο της πλατείας αν δεν τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης, έκανε γνωστή την πρόθεσή του να κλείσει την κεντρική πλατεία της περιοχής αν οι πολίτες και τα μαγαζιά δεν συμμορφωθούν στα μέτρα προφύλαξης. Οι εικόνες με τις γεμάτες πλατείες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας έχουν προκαλέσει τον προβληματισμό της κυβέρνησης αλλά και των δημάρχων των εν λόγω περιοχών. 

Ο Σταύρος Τζουλάκης μίλησε στο «OPEN News» για την εικόνα στις πλατείες και αναφερόμενος σε αυτή της Νέας Σμύρνης, υποστήριξε: «Εγώ με ένα κλιμάκιο της ΓΑΔΑ, τέσσερα άτομα αστυνομικοί και ένας αξιωματικός, μαζί με μένα, περνάμε κάθε βράδυ από όλα τα καταστήματα της πλατείας.

»Τους επισημαίνουμε ποια είναι όλα τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται και αυτό έγινε και χθες, 21:00-23:00. Γίνεται σαφές ότι εάν δεν συμμορφωθούν, θα αναγκαστώ να κλείσω την πλατεία, πράγμα που θα επιδεινώσει την ήδη βεβαρημένη κατάστασή τους».

Επίσης, πρόσθεσε πως επειδή η νεολαία πρέπει να ξεδώσει, το Σάββατο, θα μεταδοθεί ηλεκτρονικά και μέσω ηχείων που έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή, η συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ