- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σκέψεις για κατά τόπους απαγόρευση κυκλοφορίας τις βραδινές ώρες
Το μέτρο που εξετάζει η κυβέρνηση
Ανοιχτό το σενάριο για κατά τόπους απαγόρευση της κυκλοφορίας τις βραδινές ώρες λόγω των συγκεντρώνεων του κόσμου στις πλατείες της χώρας.
Έντονες ανησυχίες προκαλούν στην κυβέρνηση οι εικόνες συγχρωτισμού δεκάδων πολιτών σε κεντρικές πλατείες της πρωτεύουσας, κυρίως κατά τις βραδινές ώρες. Είναι ενδεικτικό πως μέσα σε δύο 24ωρα υπήρξαν σημαντικά προβλήματα συνωστισμού στην Μαρίνα του Φλοίσβου, τον Βόλο, την Λάρισα, την Λαμία, την Αγία Παρασκευή, την Κηφισιά και το Παγκράτι όπου χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να διαλυθούν οι συγκεντρωμένοι.
Χθες το απόγευμα ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την απαγόρευση κυκλοφορίας στην πλατεία που βρίσκεται επί της Αγίου Ιωάννου, όμως παρά τις αστυνομικές δυνάμεις, δεκάδες πολίτες έμειναν εκεί μέχρι 2:00 τα ξημερώματα. Ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορωνοϊού που ελοχεύει σε τέτοιες περιπτώσεις, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι μεγάλος και πλέον το όλο θέμα γίνετια προτεραιότητα για την κυβέρνηση.
Μία από τς σκέψεις σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμμόρφωση προς τις υποδείξεις των ειδικών, είναι ακόμα και η καθολική απαγόρευσης της κυκλοφορίας σε συγκεκριμένες περιοχές κατά της νυχτερινές ώρες.
Στην κυβέρνηση θα αξιολογήσουν την κατάσταση τις επόμενες ημέρες και θα αποφασίσουν ανάλογα, καθώς υπάρχει και η αισιόδοξη εκτίμηση οτι συγκεντρώσεις σαν και αυτές στην Αγία Παρασκευή είναι αποτέλεσμα της καραντίνας και πως άμεσα θα «ξεφουσκώσουν».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Δείτε τις πρώτες εικόνες από τα πύρινα μέτωπα
«Ήμασταν εκεί περίπου δέκα ημέρες πριν και καταφέραμε να κάνουμε τη μεγαλύτερη ελληνική ανάβαση με 18 άτομα»
Πώς θα είναι ο καιρός των επόμενων δύο εβδομάδων
«Έφυγες πολύ νωρίς όμως ζεις στην καρδιά μας και η ζεστή αγκαλιά σου ακόμα γαληνεύει τη σκέψη μας»
Στο σημείο πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι
«Δεν απειλείται ο οικισμός του Πεύκου» λέει ο δήμαρχος
Δείτε τον χάρτη με τις περιοχές σε κατηγορία κινδύνου 4
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Ολονύχτια η μάχη των πυροσβεστών
Σε ποιους οικισμούς καταγράφονται οι περισσότερες καταστροφές
Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σπάρτης
Τα πεζοπόρα τμήματα δημιουργούν αντιπυρικές ζώνες και σβήνουν εστίες
Απεγκλωβίστηκαν οδηγοί από αυτοκίνητα
Φορτηγά και οχήματα παραδόθηκαν στις φλόγες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.