Ελλαδα

Κορωνοϊός - Άρση μέτρων: Αυτοψία Γεωργιάδη-Παπαθανάση σε καταστήματα

Οι δύο υπουργοί φορούσαν μάσκα και μίλησαν με ιδιοκτήτες, εργαζόμενους και πελάτες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κορωνοϊός - Άρση μέτρων: Ο Άδωνις Γεωργιάδης πήγε σε καταστήματα που άνοιξαν στο κέντρο της Αθήνας
Κορωνοϊός - Άρση μέτρων: Ο Άδωνις Γεωργιάδης πήγε σε καταστήματα που άνοιξαν στο κέντρο της Αθήνας/© EUROKINISSI

Καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας επισκέφτηκαν Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης την πρώτη ημέρα άρσης των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Μαΐου 2020 πραγματοποίησαν αυτοψία σε εμπορικά καταστήματα ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Παπαθανάσης, πρώτη ημέρα άρσης των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Νίκος Παπαθανάσης πήγαν στο κέντρο της Αθήνας και πραγματοποίησαν αυτοψία σε εμπορικά καταστήματα που άνοιξαν για πρώτη φορά μετά την επιβολή καραντίνας από την κυβέρνηση τον περασμένο Μάρτιο.

Μεταξύ άλλων ήθελαν να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι αν τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία εργαζομένων και καταναλωτών από τον κορωνοϊό.

Οι κ. κ. Γεωργιάδης και Παπαθανάσης συνομίλησαν με ιδιοκτήτες, εργαζόμενους και πελάτες και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, διαπιστώνοντας την ομαλή λειτουργία των καταστημάτων και την καθολική ανταπόκριση στο νέο πλαίσιο μέτρων που είναι αναγκαία για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Κορωνοϊός - Άρση μέτρων: Γεωργιάδης και Παπαθανάσης πήγαν στο κέντρο της Αθήνας και μπήκαν σε καταστήματα που άνοιξαν για πρώτη φορά μετά από εβδομάδες
Κορωνοϊός - Άρση μέτρων: Γεωργιάδης και Παπαθανάσης πήγαν στο κέντρο της Αθήνας και μπήκαν σε καταστήματα που άνοιξαν για πρώτη φορά μετά από εβδομάδες/ © EUROKINISSI

Κορωνοϊός - Άρση μέτρων: Αυτοψία σε εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν Γεωργιάδης - Παπαθανάσης
Κορωνοϊός - Άρση μέτρων: Αυτοψία σε εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν Γεωργιάδης - Παπαθανάσης/© EUROKINISSI

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ