Ελλαδα

Κρήτη: Φονική συμπλοκή στα Ανώγεια - Δύο νεκροί

Ένας ακόμη άνθρωπος έχει τραυματιστεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κρήτη: Φονικό στα Ανώγεια με δύο νεκρούς και έναν τραυματία
Κρήτη: Φονικό στα Ανώγεια με δύο νεκρούς και έναν τραυματία/© cretapost.gr

Δύο νεκροί και ένας τραυματίας ο τραγικός απολογισμός της φονικής συμπλοκής στα Ανώγεια.

Τραγικός είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής στα Ανώγεια στην Κρήτη, καθώς υπάρχουν δύο νεκροί και ένας τραυματίας.

Η φονική συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 3 Μαΐου 2020 στην τοποθεσία Περαχώρι, στην κάτω μεριά του οικισμού των Ανωγείων, λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το ekriti.gr, όταν δύο άνδρες είχαν άγριο καβγά με αφορμή κτηματικές διαφορές. Υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών. Νεκροί είναι ένας 62χρονος, γνωστός για την ενασχόληση του με τη λαϊκή παράδοση και τις μαντινάδες, καθώς και ένας 30 χρονος κτηνοτρόφος. Ο τραυματίας είναι 30 ετών και την ώρα της αιματηρής συμπλοκής περνούσε από το σημείο. Οι δύο νεκροί έμεναν σε γειτονικά σπίτια.

Το zarpanews.gr ανέφερε ότι ο 30χρονος κτηνοτρόφος ήταν αυτός που «τράβηξε» όπλο και σκότωσε τον 62χρονο. Θαμώνας του καφενείου ειδοποίησε τον γιο του 62χρονου, ο οποίος πήγε στο σημείο της συμπλοκής, βρήκε τον 30χρονο και τον σκότωσε. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε και αναζητείται από την αστυνομία.

Μέλη και των δύο οικογενειών πήγαν στο Κέντρο Υγείας του οικισμού και η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη για αρκετές ώρες. Στον ορεινό δήμο έχουν μεταβεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από το Ηράκλειο και από το Ρέθυμνο Κρήτης.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ