Ελλαδα

Τρεις γυναίκες έκλεψαν 9 τόνους πορτοκάλια στο Ναύπλιο

Αναζητούνται οι συνεργοί τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τρεις γυναίκες έκλεψαν 9 τόνους πορτοκάλια στο Ναύπλιο
Είχαν αποπειραθεί να αφαιρέσουν άλλους 6,5 τόνους © Pixabay

Στη σύλληψη τριών γυναικών στην Αργολίδα προχώρησε η αστυνομία, καθώς με άγνωστους συνεργούς τους έκλεψαν τις τελευταίες ημέρες εννέα τόνους πορτοκάλια

Τρεις γυναίκες οι οποίες τις τελευταίες ημέρες είχαν κλέψει εννέα τόνους πορτοκάλια και είχαν αποπειραθεί να αφαιρέσουν άλλους εξίμισι τόνους συνέλαβε η αστυνομία στην Αργολίδα.  

Όπως έγινε γνωστό, οι τρεις γυναίκες ηλικίας 28, 39 και 57 ετών συνελήφθησαν χθες στην κοινότητα Παναρίτι του Ναυπλίου, διότι μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από αγρόκτημα ποσότητα πορτοκαλιών, συνολικού βάρους 3,5 τόνων, τα οποία είχαν τοποθετήσει σε 70 σακιά. Όμως, έγιναν αντιληπτές και έπειτα από λίγη ώρα συνελήφθησαν.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, όπως προέκυψε από τις έρευνες, οι τρεις γυναίκες είχαν αφαιρέσει, μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, στις 11 Απριλίου από το ίδιο αγρόκτημα στο Παναρίτι ποσότητα πορτοκαλιών βάρους δύο τόνων. Επίσης, στις 12 Απριλίου αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ένα τόνο και 200 κιλά πορτοκαλιών από αγρόκτημα στην κοινότητα Ανυφί του Ναυπλίου, ενώ στις 15 Απριλίου είχαν αφαιρέσει επτά τόνους πορτοκαλιών από κτήμα στην κοινότητα Μοναστηράκι του Άργους. Ακόμη, στις 18 Απριλίου, τα ίδια άτομα προσπάθησαν να αφαιρέσουν περίπου δύο τόνους πορτοκαλιών από αγρόκτημα πάλι στην περιοχή Μοναστηράκι.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, τόσο για τον εντοπισμό των συνεργών των τριών γυναικών, όσο και των παραληπτών της ποσότητας των πορτοκαλιών που εκλάπησαν.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ