- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Προφυλακίστηκε ο 45χρονος που έκαψε τον πατέρα του
Αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης
Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 45χρονος που κατηγορείται ότι έκαψε τον πατέρα του στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο δικηγόρος του ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης
Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 45χρονος που κατηγορείται ότι την Κυριακή του Πάσχα περιέλουσε με βενζίνη τον 87χρονο πατέρα του και τον έκαψε ζωντανό.
Διά του συνηγόρου του, ο 45χρονος υπέβαλε αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, το οποίο έγινε δεκτό από ανακρίτρια και εισαγγελέα, που ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση.
Προηγουμένως, στην απολογία του, φέρεται να ανέφερε ότι η σχέση του με τον πατέρα του, πρώην στρατιωτικό, ήταν προβληματική και είχαν συχνά καβγάδες. Ύστερα από έναν ακόμη καβγά φαίνεται πως προέβη στην πράξη του. Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο διαμέρισμα όπου διέμενε ο κατηγορούμενος με τους ηλικιωμένους γονείς του και τον αδελφό του, επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας, ανατολικά της Θεσσαλονίκης.
Η 86χρονη μητέρα του και ο 46χρονος αδελφός του υπέστησαν εγκαύματα και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της πόλης, ενώ η φωτιά σβήστηκε από την Πυροσβεστική.
Ο 45χρονος, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας μέρας σε σπίτι όπου είχε διαφύγει στον δήμο Θερμαϊκού, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμό με κίνδυνο για άνθρωπο, όλες σε βαθμό κακουργήματος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κερδίζουμε μία ώρα ύπνου
Αντικείμενο οι ζημιές από τις εργασίες για την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό
Τι εντοπίστηκε μετά από έλεγχο
Σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη τα τρία έργα
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι δηλώσεις της τρεις μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση
Αυστηροί περιορισμοί έως τις 29 Οκτωβρίου 2026 για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου
Ψηφιακά όλη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών - Με QR code η νέα κάρτα
Εισαγγελική παραγγελία για το ολλανδικό εργαστήριο
Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες
Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις
Πότε φτιάχνει ξανά ο καιρός
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.