- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Πέτσας: Ανοίγουν υποθηκοφυλακεία, Πρωτοδικεία και Ειρηνοδικεία
Στις 27 Απριλίου το πρώτο μέτρο χαλάρωσης
Κορωνοϊός: Απο τη Δικαιοσύνη, για συμβολικούς λόγους, αρχίζει η σταδιακή επιστροφή της Ελλάδας στην κανονικότητα, όπως ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας.
«Η αρχή της επιστροφής στην κανονικότητα θα γίνει από τη Δικαιοσύνη συμβολικά», ανακοίνωσε προ ολίγου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προανήγγειλε τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων για τον καροποιό, με άνοιγμα στις 27 Απριλίου των υποθηκοφυλακείων, των Ειρηνοδικείων και των Πρωτοδικείων για συγκεκριμένες διαδικασίες.
«Η κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο σταδιακής μετάβασης στην κανονικότητα αλλά δεν είμαστε ακόμα εκεί», τόνισε ο κ. Πέτσας, διευκρινίζοντας εκ νέου πως θα είναι μια διαδικασία σταδιακή, μακρόσυρτη και στοχευμένη. «Πρόκειται για μια δύσκολη άσκηση που και πάλι καλούμαστε να λύσουμε όλοι μαζί», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.
«Η αρχή μπορεί να γίνει από ομάδες πληθυσμού που έχουν μικρότερο κίνδυνο για επιπλοκές», είχε πει νωρίτερα, φέρνοντας το παράδειγμα των μικρών καταστημάτων ή και των σχολείων και σημειώνοντας πως η κυβέρνηση έχει την υποχρέωση να προστατεύσει τις ευπαθείς ομάδες.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates
Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό
Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι φλόγες επεκτάθηκαν και σε γειτονικό κτίριο
Νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα με σοβαρά προβλήματα υγείας
Πώς θα είναι ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Διακοπή δρομολογίων από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό έως την Καλαμαριά - Αυξημένη κίνηση στα λεωφορεία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρει η εταιρεία
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τέσσερις μαθητές
Τι προβλέπει η υπουργική απόφαση
Σε τέσσερις επιχειρήσεις του Λιμενικού
Μεγάλη επιχείρηση της Ακτοφυλακής και της Πολεμικής Αεροπορίας 72 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά του νησιού
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.