- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα Τρίτη 21 Απριλίου
Αναλυτικά η πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Βροχές στα ανατολικά, κεντρικά και βόρεια και βαθμιαία στα δυτικά όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Ενίσχυση των ανέμων και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας από τα βόρεια. Πιο αναλυτικά, την Τρίτη του Πάσχα περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα κεντρικά, ανατολικά και βόρεια, ενώ από τις απογευματινές ώρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και στη Δυτική Ελλάδα. Παροδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν βόρεια ορεινά και το βράδυ και κεντρικά ορεινά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 10 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 13 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 10 έως 16, στην Ήπειρο από 10 έως 23 βαθμούς, στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα και στη Νότια Πελοπόννησο από 12 έως 26, στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά από 12 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 22 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 12 έως 20, αλλά στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα αγγίξουν τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες έως βορειοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ, αλλά στα βόρεια πελάγη, στις Βόρειες Κυκλάδες και στα ανατολικά παράκτια τμήματα θα παρουσιάσουν ενίσχυση στα 7 με 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή ενίσχυση στο Νότιο Ευβοϊκό στα 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 9 έως 13 βαθμούς.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates
Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό
Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επιστρέφουν στην πρωτεύουσα οι εκδρομείς του τριημέρου
Ποιος ήταν ο Γενικός Διευθυντής και συνιδιοκτήτης της Zeus+Δione
Τι έγραψε στην ανάρτηση του ο πρώην πρωθυπουργός
Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία σήμερα, πού θα χιονίσει
Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Τα τελευταία δρομολόγια και η προσωρινή λεωφορειακή γραμμή
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Η είδηση έγινε γνωστή από την αδελφή του, η οποία τον αποχαιρέτησε με μια φωτογραφία και λόγια καρδιάς
Ο φετινός Μάιος καταγράφεται ήδη ως ένας από τους πιο ψυχρούς των τελευταίων ετών
Μαίνεται η φωτιά στην περιοχή της Λεύκας - Καίγονται ελαστικά
Βρισκόταν στο δωμάτιό του κατά την έκρηξη, η οποία προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές
Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.