- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μυτιλήνη: Με αναμμένους φάρους ευχήθηκε η Αστυνομία σε ασθενείς
Και νοσηλευτικό προσωπικό στο Βοστάνειο νοσοκομείο
Τις δικές τους ευχές μετέφεραν οι άνθρωποι της Αστυνομίας Μυτιλήνης σε ασθενείς και προσωπικό του Βοστάνειου νοσοκομείου του νησιού.
Δίπλα στους ασθενείς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Βοστάνειου νοσοκομείο ήταν η αστυνομία της Μυτιλήνης, η οποία και το βράδυ της Ανάστασης πραγματοποίησε περιπολία με αναμμένους φάρους για να μεταδώσει τις δικές της ευχές.
Οι αστυνομικοί έτυχαν θερμής υποδοχής τόσο από το προσωπικό και τους ασθενείς του νοσοκομείου αλλά και από τους κατοίκους των γύρω περιοχών, οι οποίοι και βγήκαν στα μπαλκόνια για να ανταποδώσουν τις ευχές και να πουν το δικό τους «Χριστός Ανέστη».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πόλη στολίζεται με στοιχεία της ιαπωνικής παράδοσης - Γιρλάντες και παραδοσιακές αναφορές κοσμούν το κέντρο
Το χρονικό της υπόθεσης
Αναστάτωση σε πτήση από το Νιουκάστλ προς το Ηράκλειο - Επιθετική συμπεριφορά στο πλήρωμα
Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς θα ξεκινήσει ο Σεπτέμβριος
Είχαν προηγηθεί 5 ώρες καθυστέρηση
Το χρονικό της υπόθεσης
Πτώση του πραγματικού τζίρου παρά την ονομαστική αύξηση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.