Ελλαδα

Σκέψεις για καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας τις ημέρες του Πάσχα

Το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απαγόρευση κυκλοφορίας
Απαγόρευση κυκλοφορίας ©EUROKINNISSI

Η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας για τις ημέρες του Πάσχα - Το τελευταίο μέτρο πριν τη σταδιακή αποκλιμάκωση.

Όπως αποκαλύπτει το σημερινό, 14 Απριλίου, δημοσίευμα της Καθημερινής, η κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο αυστηροποίησης των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού για τις ημέρες του Πάσχα. Σε αυτό το πλαίσιο, προβλέπει την καθολική, πλην επαγγελματικών λόγων φυσικά, απαγόρευση της κυκλοφορίας των Ι.Χ οχημάτων για το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα. 

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αν γίνει πράξη αυτή η σκέψη θα ισχύσει από το απόγευμα στις 20:00 όταν και κλείνουν τα καταστήματα που είναι ανοιχτα. Τέλος, όπως τονίζει το δημοσίευμα της εφημερίδας: «Η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται την κόπωση των πολιτών από τα μέτρα και εάν η απόφαση ληφθεί θα είναι η τελευταία πριν από τη σταδιακή αποκλιμάκωση των περιορισμών τον Μάιο».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates
Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό
Συνεχής ενημέρωση εδώ

Αυτές οι σκέψεις της κυβέρνησης έρχονται σε συνέχεια αυτών που δήλωσε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ο κ. Πέτσας ξεκαθάρισε ότι «δεν επιτρέπονται μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων για να γιορτάσουν το Πάσχα μαζί».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ