Ελλαδα

Η αστυνομία αναζήτησε τον ιερέα μέσα στην εκκλησία στο Κουκάκι

Δεν ήταν εκεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικός μπαίνει στην εκκλησία στο Κουκάκι
Αστυνομικός μπαίνει στην εκκλησία στο Κουκάκι ©YouTube

Αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας μπαίνει στην Εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι, αναζητώντας τον ιερέα που κοινώνησε τους πιστούς.

Τον ιερέα, που κοινώνησε πιστούς από την πίσω πόρτα εκκλησίας στο Κουκάκι, αναζητά η αστυνομία. Ένας αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας εμφανίζεται σε βίντεο που δημοσίευσαι το protothema.gr να μπαίνει στην εκκλησία αναζητώντας τον ιερέα. Ωστόσο, ο ιερέας δεν ήταν εκεί και η αστυνομία πήρε κατάθεση από τον νεωκόρο.

Πρόκειται για τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι, όπου παρά την απαγόρευση, ο ιερέας της εκκλησίας κοινώνησε τους πιστούς από την πίσω πόρτα.Υπενθυμίζεται ότι από χθες, 12 Απριλίου, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς είχε ζητήσει την άμεση παρέμβαση εισαγγελέα για τα περιστατικά σε Κουκάκι και Κέρκυρα, όπως και έγινε.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates
Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό
Συνεχής ενημέρωση εδώ

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Βαγγέλης Ιωαννίδης σχημάτισε δικογραφία μέσω της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό στο Κουκάκι, όπως έχει σχηματίσει, άλλωστε, και ο Εισαγγελέας Κέρκυρας Διονύσιος Λαμπρίδης για το αντίστοιχο περιστατικό στο νησί. Για το περιστατικό στο Κουκάκι συγκεκριμένα διέταξε έρευνα και η Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Σε ανακοίνωσή της η Αρχιεπισκοπή τονίζει ότι οι αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου είναι δεσμευτικές για όλους. Υπογραμμίζει επίσης ότι ακολουθεί πιστά τις οδηγίες και υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Βίντεο αστυνομικός μπαίνει στην εκκλησία

Βίντεο αστυνομικός βγαίνει από εκκλησία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ