Ελλαδα

Κορωνοϊός: Η λίστα με τις παράλληλες λαϊκές αγορές στην Αττική

Από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
laiki-agora-koronoios.jpg
© ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ

Αυτές είναι οι παράλληλες λαϊκές αγορές που λειτουργούν στην Αττική εν μέσω κορωνοϊού - Αναλυτική λίστα.

Στη δημοσιότητα δόθηκε η λίστα με τις παράλληλες λαϊκές αγορές που λειτουργούν πλέον στην Αττική εν μέσω κορωνοϊού. (Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την αναλυτική λίστα).

Υπενθυμίζεται πως σε ισχύ παραμένουν τα έκτακτα μέτρα στις λαϊκές αγορές για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού (π.χ. αποστάσεις των πάγκων, παραγωγοί από άλλη περιφέρεια, αγορές σε αναστολή). Στην Αττική οι λαϊκές αγορές από 111 έχουν διπλασιαστεί και πλέον, για όσο διαρκούν τα έκτακτα μέτρα για τον κορωνοϊό, θα είναι 222 ώστε να διευκολύνονται οι πολίτες και να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Athens Voice πήγε στη λαϊκή αγορά του Ζωγράφου και μίλησε με παραγωγούς για τη νέα καθημερινότητα λόγω κορωνοϊού. «Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στιγμή που δεν φοβόμαστε κι ας μην το δείχνουμε με λόγια στον κόσμο» ανέφερε ο παραγωγός Νίκος Μουλιάτος, ιδιοκτήτης πάγκου στη λαϊκή αγορά του Ζωγράφου.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates
Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό
Συνεχής ενημέρωση εδώ

Στην ηλεκτρονική σελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται τόσο για τις λαϊκές αγορές που λειτουργούν παράλληλα στην Αττική όσο και για εκείνες που έχει ανασταλεί προσωρινά η λειτουργία τους. Σημειώνεται ότι λόγω των πολλαπλών κρουσμάτων στον οικισμό των Ρομά στη Νέα Σμύρνη Λάρισα ανακοινώθηκε η αναστολή λειτουργίας όλων των λαϊκών αγορών στη Θεσσαλία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ