- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το πτώμα μίας αγελάδας βρέθηκε να επιπλέει στα νερά του Θερμαϊκού Κόλπου και χρειάστηκε ειδικό κλιμάκιο του δήμου για την ανάσυρσή του.
Το αποκρουστικό θέαμα μίας νεκρής αγελάδας αντίκρισαν χθες, 9 Απριλίου, οι κάτοικοι στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης στο ύψος του Λευκού Πύργου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του voreia.gr. Άγνωστο παραμένει το πώς κατέληξε το πτώμα του ζώου στον Θερμαϊκό, στα νερά του οποίου μόλις πριν τρεις μέρες είχαν εμφανιστεί δελφίνια.
Κλιμάκιο του δήμου Θεσσαλονίκης παρουσία του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Σωκράτη Δημητριάδη, ανέσυρε το άψυχο σώμα του ζώου με γερανοφόρο, το οποίο θα μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο της Χαλάστρας για καύση. Αρχικά είχε ενημερωθεί το Λιμενικό Σώμα, ωστόσο, δεν μπόρεσε να επιχειρήσει καθώς τα νερά στο σημείο που βρισκόταν ήταν ρηχά.
Αξίζει να σημειωθεί πως η αγελάδα έφερε ειδική σήμανση, η οποία φωτογραφήθηκε και θα αναζητηθεί ο κτηνοτρόφος στην οποία ανήκε. Εκτιμάται δε πως το θηλαστικό είναι νεκρό περίπου μία εβδομάδα και κατέληξε στον Θερμαϊκό στην προσπάθειά του να πιει νερό από αρδευτικά κανάλια στην περιοχή της Χαλάστρας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θέτουν νέα ερωτήματα για την πορεία της δικαστικής διερεύνησης
Το χρονικό της υπόθεσης
Κατηγορείται για απάτες και πλαστογραφίες
Κλειστό το μονοπάτι για τη Μονή Στομίου
Η οργάνωση έχει περιθάλψει φέτος 73 αλεπούδες
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Για ψευδείς δηλώσεις εκτάσεων σε νησιά από παραγωγούς στην Κρήτη
Τι κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα
Μία από τις προτάσεις έχει σχεδιαστεί από Ελληνίδα γραφίστρια
Τι αλλάζει στις δύο γραμμές
Το χρονικό της υπόθεσης
Ηλικίας από 14 έως 17 ετών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η στιγμή της σύγκρουσης καταγράφηκε από κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο ταμπλό του ταξί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι είπε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Οι φλόγες επεκτάθηκαν και στα δέντρα δίπλα στον αυτοκινητόδρομο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.