Ελλαδα

Νεκρή αγελάδα βρέθηκε στα νερά του Θερμαϊκού

Μπροστά από το Λευκό Πύργο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεκρή αγελάδα μπροστά από το Λευκό Πύργο
Νεκρή αγελάδα μπροστά από το Λευκό Πύργο ©Voreia.gr

Το πτώμα μίας αγελάδας βρέθηκε να επιπλέει στα νερά του Θερμαϊκού Κόλπου και χρειάστηκε ειδικό κλιμάκιο του δήμου για την ανάσυρσή του.

Το αποκρουστικό θέαμα μίας νεκρής αγελάδας αντίκρισαν χθες, 9 Απριλίου, οι κάτοικοι στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης στο ύψος του Λευκού Πύργου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του voreia.gr. Άγνωστο παραμένει το πώς κατέληξε το πτώμα του ζώου στον Θερμαϊκό, στα νερά του οποίου μόλις πριν τρεις μέρες είχαν εμφανιστεί δελφίνια.

Κλιμάκιο του δήμου Θεσσαλονίκης παρουσία του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Σωκράτη Δημητριάδη, ανέσυρε το άψυχο σώμα του ζώου με γερανοφόρο, το οποίο θα μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο της Χαλάστρας για καύση. Αρχικά είχε ενημερωθεί το Λιμενικό Σώμα, ωστόσο, δεν μπόρεσε να επιχειρήσει καθώς τα νερά στο σημείο που βρισκόταν ήταν ρηχά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αγελάδα έφερε ειδική σήμανση, η οποία φωτογραφήθηκε και θα αναζητηθεί ο κτηνοτρόφος στην οποία ανήκε. Εκτιμάται δε πως το θηλαστικό είναι νεκρό περίπου μία εβδομάδα και κατέληξε στον Θερμαϊκό στην προσπάθειά του να πιει νερό από αρδευτικά κανάλια στην περιοχή της Χαλάστρας.

Θεσσαλονίκη: Νεκρή αγελάδα στον Θερμαϊκό - GRTimes.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ