- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Χαρδαλιάς: Οι Εκκλησίες θα παραμείνουν κλειστές
Έκκληση να ακολουθήσουμε την προτροπή της Ιεράς Συνόδου
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας επανέλαβε ότι οι εκκλησίες της χώρας θα παραμείνουν κλειστές για τους πιστούς κατά τη διάρκεια του Πάσχα.
Ο Νίκος Χαρδαλιάς στη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό, επανέλαβε ότι οι εκκλησίες θα παραμείνουν κλειστές για τους πιστούς για όλη την περίοδο του Πάσχα. Επικαλούμενος τις σημερινές διευκρινίσεις του εκπροσώπου Τύπου της Εκκλησίας της Ελλάδας, Μητροπολίτη Ναύπακτου, είπε ότι οι ναοί θα είναι ανοικτοί τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας μόνο σε συγκεκριμένες ώρες αποκλειστικά για τους ιερούς και το απολύτως αναγκαίο προσωπικό των ναών, δηλαδή για έναν ψάλτη και έναν νεοκόρο.
Απηύθυνε έκκληση να ακολουθήσουμε την προτροπή της Ιεράς Συνόδου να παραμείνουμε στο σπίτι προσηλωμένοι στην κατ’ οίκον προσευχή και πως δεν πρέπει να διακυβευτεί η εθνική προσπάθεια.
Επιπρόσθετα ο κ. Χαρδαλιάς ενημέρωσε πως συνεχίζεται το επιχειρησιακό σχέδιο όσον αφορά στα αεροδρόμια, τονίζοντας πως σε εξέταση για τον κορωνοϊό υποβάλλονται οι επιβάτες όλων των τακτικών πτήσεων που φθάνουν στη χώρα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόγνωση του Meteo για την Αττική
Δείτε τον live χάρτη
Πώς θα ξεκινήσει η εβδομάδα που έρχεται
Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και ασθενοφόρα
Μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο
«Εδώ μεγάλωσε. Στα σκαλοπάτια και τα παγκάκια της εκκλησίας»
Πώς οι αστυνομικοί έπιασαν τους απατεώνες
Το μνημόσυνο και το τρισάγιο σε 20 εικόνες
Κρατώντας ένα λουλούδι και μια φωτογραφία του τραγουδιστή
Τουλάχιστον 20 κτίρια στο μικροσκόπιο
Συγγενείς και φίλοι τιμούν τη μνήμη του τραγουδιστή
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.